glutatyon düzeylerini artıracak seyler yap, ben bu sismanlarda vücut sıcaklıgının iyi oldugunu düsünmüyorum çünkü yeterli enerji üretemiyorlar, antioksidan mekanizmaları zayıf,
meyve agırlıklı beslenmen lazım ama glutatyonu artırmak için yogurt ve et de düzenli tüketmelisin, hamurisi ve unlu mamüller ise en büyük antioksidan harcayıcı, o yüzdn bunlardan uzak dur
kolin, metiyonin, lizin zengini besinleri artır ve kalsiyum + d vit takviye al, yag yakımını ancak bunlarla hızlandırrısısn, vücut metiyonin ve lizin ile yagları hücrelere tasıyan karnitin üretiyor. kolin ise yag parçalıyor, en çok kolin ve metiyonin ciger ve yumurtada var, en çok kalsiyum yumurta kabugunda var ama magnezyum da ilave et bir tek kalsiyum alma, en çok magnezyum yeslikler, mercimek, nohut fasülyede var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
4840 kilo 280 000 kalori eder.
Günde 9000 falan kalori eder.
Normal bir insan günde 2000 kalori harcar.
Yani imkansız
Biraz açarmısın nasıl verilir
glutatyon düzeylerini artıracak seyler yap,
ben bu sismanlarda vücut sıcaklıgının iyi oldugunu düsünmüyorum çünkü yeterli enerji üretemiyorlar, antioksidan mekanizmaları zayıf,
meyve agırlıklı beslenmen lazım ama glutatyonu artırmak için yogurt ve et de düzenli tüketmelisin,
hamurisi ve unlu mamüller ise en büyük antioksidan harcayıcı, o yüzdn bunlardan uzak dur
kolin, metiyonin, lizin zengini besinleri artır ve kalsiyum + d vit takviye al, yag yakımını ancak bunlarla hızlandırrısısn, vücut metiyonin ve lizin ile yagları hücrelere tasıyan karnitin üretiyor. kolin ise yag parçalıyor, en çok kolin ve metiyonin ciger ve yumurtada var, en çok kalsiyum yumurta kabugunda var ama magnezyum da ilave et bir tek kalsiyum alma, en çok magnezyum yeslikler, mercimek, nohut fasülyede var
bi de kırmızı pancarı hasla düzenli tüket her gün, kırmızı pancardaki bol bulunan betain de karnitin üretimini artırıyor
glutatyon üretimini artırmak için metiyonin, glisin, glutamin lazım bir de çinko ve selenyum
ilk 3 madde et ve yogurtta bol var, çnko ve selenyum ise ayçekirteginde çok var eksik etme