Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
4 gü
-One diyo? -Sanırım üşümekten bahsediyor, -Hımm nasıl bahsediyor biraz açarmısın konuyu, -Yani efendim diyor ki Erkekler mi daha çok üşür yoksa kadınlar mı çok üşür diyor, -Bak sen demek üşüyenleri de merak eden varmış öyle mi, -Aynen de öyle efendim, peki fikriniz ne bu konuda, -Valla bunun dişisiyle kişisyle alakası yok, ben eksi 20 derce soğuklarda kadın gördüm üzerinde kalın kürk var altında kısa etek var, ayağında çizme var ve bacakları çıplak, yine kadın gördüm üzerinde yorgan yorgan üstüne sarınmış dolaşıyor. Peki ya erkekler? -Onlarda yazın kaban kışın tishirt veya gömlek giyerler. -Hımm bu gayet açıklayıcı oldu efendim, buradan anladığım kadarıyla her iki cinsin üşüyeni de var üşümüyeni de...
Valla beni bıraksalar buz kırağı olurum. Bende kansızlık, vitamin eksikliği falan olduğu için yaz kış çok üşürüm. Elim, ayağım ve burnum her daim buz gibi.
Kesinlikle kadınlar daha çok üşür. Çünki bu kadınların yapılarıyla ilgili bi şey. Kadın zarif ve ince varlık olarak yaratılmışdır ve bu nedenle bi kadın hep ince ve kırılqandır. Kadınlar duyqusal anlamda hassas oldukları gibi, biyolojik anlamda da hassastır.
0|1
2|0
superpsikolog | Sağlık & Diyet konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Erkekler daha çok üşür. Kadının erkeğe göre vücut yağ yaklaşımı deriye daha yakındır. Erkeklere göre kadınların yağ depolama noktalarıda vücudun en çok üşüyen ve hassas olan bölgeleridir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş