Arkadaşlar çok merak ediyorum öKSürüyorlar zaman zaman ama insanlık hali bir hapşurma olmaz mı ya da hıçkırık felan acaba bir ilaç mı alıyorlar ve hiç kış boyu hastalanmıyorlar her gün yayındalar program yapıyorlar nasıl oluyor bu?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
35eee nasıl denk gelicek mk
Ya saatlerce yayındalar hapşuruk ben geliyorum mu der allasen
hapşuruk değil Hapşırık
Kızım Sık olan şeyler değiller ki bunlar manyak mısın. nereden denk gelsin
Sık olan degil ama gelir mi gelir yani her gün yayindalar
Hapşırık yılda 1 kez gelirse gelişim naçizane olacak ve kızların aklına düşecektir.
Haa o yüzden belki de.. şurda en mantıklı yorum yapan sensin valla eig vercem :)
teşekkür ederimmm
He aynen mesela o da var
Bayadır düsünüyorum 😂
Kanka müge anlı felab 10dan 1e kadar sunuyor ama ya tamam arada reklam vs var da
Denk gelmiyordur. Ben bugün hiç hapşırmadım mesela. Sık hapşırmayanlar var
Ya öyle de ne bileyim hani tuvaletin gelir tutarsın bir muddet ana hapşırma öyle degil işte belki se denk gelmiyo dedigin gibi
Denk gelmiyor. Bir de hapşırık dediğin genel olarak burundaki sümüklerin huylandırması sonucu oluşan refleks olduğundan canlı yayın rezilliği olmasın diye burnunu illaki temizliyorlardır yayın öncesi
Bu arada diğer kızın burun için hap arıyorlardır yorumuna aşırı mantıklı demişsin. Yahu nesi mantıklı. O kadar etkili hapları her gün kullanacaklarına inanıyor musun? 2 hafta boyunca hapşırmayı engellemek demek vücudun sistemini devre dışı bırakmak demek. Vücudun anasını ağlatır yıllarca sürekli o kadar etkili hapı atmak sistemin çöker bozulur. Zaten Kıza da ameliyat için vermişler kafana göre alamazsın yani. Mantıkı bir yorum değil
Canım tabikisi her gün alacak degillerdir o hapı almaz başka bir şey kullanır mantıklı buldugum yönü bu yani. Benim oyle bir hap oldugundan bile haberim yok. Zaten bazı ünlüler zayiflamak ugruna amelyat olup sağlıklarından oluyorlar bu mu tuhaf geldi😂 kaldı ki muadil bir bitkisel bir şey bile kullanıyor olabilirler. Senelerdir tv izlerim daha hiç böyle bir şeyle karşılaşmadm
Zaten kızcaaz 2 hafta hapşurmadim demiş her gün almamıs galiba hapı da
Yahu hergün mü 😂
Sende ki de nasıl merak Kardeşim nerden geldi aklına 😂😂
Ben bunu senelerdir düsünüyorum reis 😂
La sana helal olsun uşağum senin hakkını yemişler sen kesin profesör bişey olmalıymışsın 😂
Fazla yaşamam ben zaten ahahha😂