2017 den beri zihnsel engelli bu yüzden bize sabunsuz yıkanıp öpüp dokunduğu için mikrop bulaşırmı tifo gibi allah korusun bulaşıtmı sizce çok korkuyorum aileme anneme babama kardeşlerime bulaşmasını istemem yardım ailem önemsemiyor bu arada ondan sordum zaten
Güncellemeler:
8 gü
bu arada pis kokuyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03bende merak ettim bulaşırmı
@berkcanizmiradana Sidik netice itibariyle temiz olmayan bir vücut dışkısı ve temizlik ister. Altına kaçırmasına bile gerek yok, her insanın temizliğe, suya sabuna ihtiyacı var ve kirli kalırsak vücuda mikropların girme olasılığı yüksek...
takıntılıyımda temizlenemedim sanıyorum arada temizleniyorum ama kirli hissediyorum aileme mikrop bulaştıracam diye korkuyom dışkı çiş temizlenmedi sanıyorum
@berkcanizmiradana Aman diyeyim sıkıntılı bir durum, psikolojik bir rahatsızlık bu. İyi temizlendiğine eminsen eğer hiç merak etme temizsindir, hatta bu kadar pislik dolu dünyada oldukça temizsindir...
hm inşallah öyleyimdir bugün 4 kez duş aldım bu takıntı yüzünden halada şüphem var
@berkcanizmiradana Hala inşallah diyorsan sıkıntı, memleket haftada 1 ayda 1 duş alanlar ile dolu. Sen diyorsun bugün 4 kez aldım ve hala şüphe barındırıyorsun. Temizsin gayet merak etme
ne mesela bende merak ettimde ne bulaşabilir hastalık olarak
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!