Selamlar Arkadaşlar Bilgisi Olanlar Bilgi verirse daha iyi olur.
- kasten adam yaralama
- görevi yaptırmamak için direnme
- Görevli Kamu memuruna mukavemet
bu Olayların Suçu Nedir? Doktorla aramızda darp geçti 3 kişi 1 doktor bunun sonuçları Ne olabilir İlk Suçlarımız Sabıkalarımız temiz İlk suçumuz? doktor şikayetçi BiZde şikayet ettik. Doktor Ana bacı Karıştırınca Bizde Dayanamadık Haliyle. Sonuçları ne doğurur. Yardım edermisiniz şimdiden Teşekkür ederim 🙏🏻
- kasten adam yaralama
- görevi yaptırmamak için direnme
- Görevli Kamu memuruna mukavemet
bu Olayların Suçu Nedir? Doktorla aramızda darp geçti 3 kişi 1 doktor bunun sonuçları Ne olabilir İlk Suçlarımız Sabıkalarımız temiz İlk suçumuz? doktor şikayetçi BiZde şikayet ettik. Doktor Ana bacı Karıştırınca Bizde Dayanamadık Haliyle. Sonuçları ne doğurur. Yardım edermisiniz şimdiden Teşekkür ederim 🙏🏻
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Usta Avukatla Görüştüm Minimum 6 ay Yatar Çıkar diyor bunu ortama vuruyunca 1.5- 2 sene Çıkar Dedi. Sicil Yanar diyor herkess... birde abimin 13 sene infazı Var yanar mı o yanarsa ne olur?
Abinin infazı varsa yanar ama sana bişey olmaz. Suçlamayı sen al abim ayirmaya geldi de ifadeyi öyle verin
Açtım ekle konuşalım
Hedefüm Jandarma Olmak Ozaman Artık olamam Yani birde Abimin 13 sene İnfazı vardı Yanar Mı? Yanarsa ne olur?
jandarma artık zor iş yine de ilerde başvuru yaparsın... ertelenmiş suçlar da tekrar suç işlenirse o zaman her iki suçtan da yatarsın
Peki Cezaevinde yatar çıkarmı? Veya ne olabilir.
bir önceki suçtan dolayı mesele 6 ay almıştır fakat 5 yıl ertelenmiştir. sonrasında bu 5 yıl içinde yine suç işlerse bu defa bir önceki aldığı 6 ay ile birlikte yeni alacağı cezadan sorumlu olur. ertelemede amaç suçu işleyenin tekrar suç işlemesini engellemektir.
Ceza ertelenir dediğin olay ne peki usta?
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!