En ufak hastalıkta mızmızlanan insanlara ne tepki veriyorsunuz?
23
13
Görüşünü yaz
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
En İyi Kız Görüşleri
xKimMiyimx | Sağlık & Diyet konusunda 236 görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Kadinlari doğum sancısı, regl sancısı vs konusunda abartmakla suclayan 'bazı' erkekler, en ufak rahatsizlikta yorgan döşek yatıuorlar mızmız bir şekilde. Anlam veremiyorum..
Bak bu söylediklerinde çok haklısın. Maalesef insanlarımız pek bilinçli değiller ve biraz da benciller. Empati yapamıyorlar 🙄 belki de bu ülkedeki en büyük sorunlardan birisi de bu sanırım 🙄
Ya bir gün abimle hastane de yatıyoruz abim bel fıtığı ameliyatı olmuştu ama bu o zaman için daha öncesinde defalarca kanser tedavisi ile defalarca ameliyat olmuştu adamın mide ve yemek borusunu tamamen aldılar bir kere.. bana gelsen bende 7 kez beyin ameliyatı oldum trafik kazasından ötürü karşımızda da kıl dönmesinden Yatan bir dayı vardı ya hirliyor tisliyor osurup sıçması falan iğrenç bir tip gelmiş benim ameliyatım çok ağır diye laga luga yaptı bize benim de dilimin kemiği yoktur sı*tım ağzına tabi senin hastalık diye söylendiğin şeye bak diye falan en sonunda kovdurdum oda'dan pislik herifi
0|0
0|0
gece-görüsü | Sağlık & Diyet konusunda 483 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Kedi... Görmüş yara sanmış kalk lan ne olacak derim.
0|0
0|0
St_blacksea52 | Sağlık & Diyet konusunda 61 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Erkek adam nazlı olur yani benim göbek adım Naz hastalık konusunda fazla nazlıyım 😂
En İyi Kız Görüşleri