Selam arkadaşlar gerçekten kafayı yiyeceğim ben diyet ile 3 ayda 13-14 kilo vererek 49 hatta 48.8 kiloya kadar düşmüştüm. Dün gece doğum günümdü haliyle pasta, kuru pasta, çekirdek falan derken gömdüm baya bir şeyler. Yemekten de çok yedim sanırım. Bugün bir çıktım tartıya 51. Ben ne yapacağım ya? Gerçekten kaç zamanlık emeğimi çöp mü ettim? Lütfen bilgisi olan birisi bir şey desin...
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Ya şimdi diyetin sanki ful zayıflamak üzerine olmuş yani fazla zayıf olmak yerine neden 49-54
Gibi bir bant koymuyorsun merak ettim bu arada cok zayıf olmak iyi değil bana göre ya da kilon kaç vb hem boyuna göre zayıf olabilirsin
Boyum 170 ve göbeğim yok aslında pek ama dümdüz olsun istiyorum karnım biraz şiş, hatta karın kası için yeni bir spora başlayacağım bugün. Fazla zayıf olmak istiyorum çünkü gözüme sadece fazla zayıf insanlar güzel geliyor
Bilemedim yani o kadar zayıf olabilirsin ama şöyle düşün örnek vereceğim sen ayakkabı denedigin zaman veya kıyafet bir başkasında çok güzel olduğunu soyliyebilirsin ama kendin denedigin zaman bu öyle olmayabilir çevrendeki insanlara nasıl göründüğünü sor ya da onlara sorma hkalbini kırmamak için yalan söylerler 170 boy için kilo ideal hata almalısın
İnsanların beni nasıl gördüğü umrumda değil, daha zayıf olmak istiyorum... Önemli olan benim kendimi beğenmem ve bu vücudu beğenmiyorum aynaya baktığımda kocaman bir obez görüyorum bunlar daha sadece birkaçı
Basa don biraz dikkat et yuruyusunu cogalt gider.
Çok yedim ya çok yedim offff niye böyle yaptım bilmiyorum doğum günüm diye gaza geldim
Yahu ye bisey yok.
Dunyanin sonuda degil.
😂 reglin yakinsada istahin artar.
Verirsin sogumgunu cocugu 💙
Saglikli yaslarin olsun 🙏
48.8'dim ya, tamam biraz almış olmam normal de 50 üstü sayıyı görünce ödüm koptu...
Hiç korkma bir kaç dikkat et düzelecektir.
Hmm bildiğiniz çay var mı acaba? Çok doluyum zaten birkaç günü hafif geçireceğim bugün de yeni bir spor programına başlayacağım 3 gündür bilerek yapmıyordum
Suya maydonoz, limon, karanfil, nane, tarcın ekleyin dinlendirinç Güzel bir detoks çayıdır ben hafif sporlar yaparak ve bu suyu içerek hafatda 2 kilo vermiştim
Hmm benim kilo vermem haliyle yavaşladı ya, hedefim 45-46 ve 3-4 kilo kalmışken birden böyle sayı görünce panik yaptım çok teşekkür ederim yardımınız için spordan yarım saat önce falan yapıcam
Rica ederim, başarılarr
Kaç güne gider sizce ay çok endişe ettim teşekkür ederim yorumunuz için
1 haftaya gider bence
Rica ederim :)
Normalde yemiyorum canım zaten 500 kaloriyi geçmiyorum, doğum günüm diye içki içmişken yedim? Hem de bunu cinsiyetleştirmek saçma ben sürekli yemek yiyen bir erkekte istemem doğum günümde pastamı da yerim
Yemediğin bok kalmamıştır kesin bir kızın yemek yemesi mi seni rahatsız ediyor. Ne cahil insanlarsınız
niye sen yemek yemiyor musun mal
@Rotten0810 sen benim ne yediğimi nerden biliyorsun? Çok bilgilisin direkt çözdün vallahi.
@nurannuran00 gelde göstereyim sana.
@FetishJojuk Rezilliğini insanın yemek yemesinin mide bulandırıcılığa bağlamandan anladım inanır mısın?
@FetishJojuk Kullanıcı adın bile buram buram cahillik kokuyor.
@Rotten0810 yazdıklarından birşey anlamıyorum. Daha cevap vermem
@FetishJojuk bence de yazma gelmişsin burada kıza midem bulanıyor böyle yemenizden yazmışsın. Profiline girdim arkadaşlarr çok yedim baklava yedim cips yedimm diye soru sormuşsun. Aşırı komiksin 😅
@Rotten0810 asjakjdkajd