Özellikle korona sonrası daha çok talep gören vitamin takviyelerinde satış patlaması yaşanıyor..Siz vitamin takviyesi kullanıyor musunuz? Ne derece güvenirsiniz?
- Evet, güveniyorum da virüse karşı daha farklı ek gıdalar kullanıyorum.
- Evet, kullanıyorum. Her geçen gün, besin değeri daha zayıf gıdalar üretiliyor. Dolayısıyla, yeterli beslenmek için her geçen gün daha büyük porsiyonlar gerekiyor. Ayrıca; bu gıdalar sindirim sistemimizle de yeterince uyumlu olmuyor, çoğunlukla ve aldığımız gıdalarla yıpranan sindirim sistemimiz de işlevini gereken düzeyde yapamıyor. Bu yüzden; her ne kadar sağlıklı beslensem de vitamin desteği aldığım dönemler oluyor. Kan değerlerim, antrenman yoğunluğum, alışkanlıklarım doğrultusunda vitamin alıyorum. Hangi vitaminleri kullanacağımı antrenörüme ve bakım uzmanlarıma sorduktan sonra düzenli görüştüğüm bir dahiliye uzmanına danışıp onun onayından geçirerek kullanıyorum.
Çilek_22 | Sağlık & Diyet konusunda 310 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ben her sabah aç karnına bir bardak ılık suya bir limonun suyunu sıkıp C vitaminini doğal yoldan alıyorum. Tabi tansiyon hastalarına önermem. çünkü limon tansiyonu daha çok düşürüp göz kararması veya baş dönmesi yapabilir. Bende herhangi bir sorun olmuyor
korona öncesi ben hiç kullanmamıştım ama Mart Nisan gibi o kadar çok ürün araştırdım ki.. gerçekten bir sürü marka bir sürü ürün var hangisi güvenilir bulmak çok zor. güvendiğim bir eczacıma sordum belli markaları tavsiye ediyor solgar, microbiome, voonka zarar görmeyeceğiniz ürünler demişti. o günden beri vm complex ile beraber sambucol ya da optivita kullanıyorum gayet de memnunum. bu markaların da içeriklerini araştırmak lazım ben araştırdım içim rahat
tropico | Sağlık & Diyet konusunda 208 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bilimin son çalışmalarına göre vitamin hapları hiçbir hastalığa karşı etki sağlamıyor ama satılıyor milyar dolarlık bir sektör benim bildiğim en etkilisi D vitamini oda hormon olma özelliği taşıyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş