İnanırım ama doğal yollarla çok zor. Genelde mide ameliyatı olup sonra da doğal yapmış gibi azim vs. Diye kandırıyorlar. Benzer zayıflamayı etrafımda birkaç kişi yaşadı ama hepsi mide ameliyatı ile.
Fotodaki kız öyle zayiflasa bile öyle bir vücut mümkün değil. Her yeri sarkmış olur. O kadar kilo çıktı anladık da o kadar genişleyen deri nasıl öyle gerildi acep? O sarkmalar nereye gitti.
Ve o etrafımda zayiflayanlarin hepsinde sarkma meydana geldi.
İnanırım fakat gelinen nokta kadar önemli olan bir şey varsa o da geçirilen süredir. Gerçekten büyük başarı örneği ayrıca. Ben bir kilo veremiyorum daha.
1|0
0|0
emziksizkedi | Sağlık & Diyet konusunda 124 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
İnanmayan ne sağlıklı beslenme adına ne de spor adına hiçbir şey bilmiyordur. Bir benzerini 6 sene önce ben yaşadığım için inanmamak büyük bir hata derim.
Haberlerde konu olduğu için inandırıcılık elbette var ama kaynak çok önemli, şu an vitamin hapları alıyorum midem davul gibi oldu, elbette mide ameliyatı olupta tehlikeli de olsa midesini küçülttürenlerde var, sonuç gaza gelirsen yapma ihtimalin çok, bazen riskler, nadir fırsat olur.
1|0
0|0
OurangMedan | Sağlık & Diyet konusunda 181 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İnsan hırs yapınca istediği görünüme sahip olur, emek harcamak yeterli. Befor, after çekimlerini eper bir markanın reklamında görürsem inanmam.
1|0
0|0
nuluad | Sağlık & Diyet konusunda 187 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Milletin oncesi sonrasina pek takilmadigim icin. inandırıcı ya da degil pek onemsemem. Ben kendimi bilir kendime inanirim.
1|0
0|0
Teesir | Sağlık & Diyet konusunda 175 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
He ya geçen eski sevgilimi gördüm. Ilık gibiydi kız benden sonra ne olduysa gergadan yavrusu gibi olmuş. Bir boynuzu eksikti :D
1|0
0|0
reversengineer | Sağlık & Diyet konusunda 75 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Mide tüp ameliyatı ile oluyor bu durumlar %90. O da paraya bakıyor. Inanilmayacak bir şey yok para her kapıyı açar.
1|0
0|0
superpsikolog | Sağlık & Diyet konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben inanıyorum. 124 kilo olan kişinin 71 kilo olduğuna birebir şahit oldum.
En İyi Erkek Görüşü