@cicimxs bu benim fikrim saçma geliyor olsada yorumuma atlaman senin ayıbın bu virüsü ortaya atan insan eliyle hazırlayan çin ortada bir sürü deliller var boşa insanlar ölmüyor önce bir araştır öğren sonra git aşını mı oluyorsun ne oluyorsan ol
Delil dediğin komplo teorisi sen bizim hastanenin yoğun bakımına gel bakalım o ölenler nasıl neden oluyor bu ölümlerinin önüne geçmenin telde. tek çaresi asidir ha merak etme asi çıktığında ise hastaneye otobüslere asi olmayanları bindirmeyecekler ozaman nasıl oluyorsun göreceksin inanmıyorsan bir süre daha bekle bakalım doğrumu yalan i göreceksin Ayrıca sen kime engel atiyorsun sana bir engel atarım yamulturum seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
75virüsten korkum yok!!!
Is yerleri zorunlu asi uygulaması yapcak istersen olma da gireyim
@cicimxs Paraya ihtiyacım yok
çalışmıyorum
Sadece iş yeri değil uçağa da binme ozaman ac bak seyehat şirketleri uçağa binerken asi olmamışlardı almayacak
@cicimxs Arabam var.
3.4 saatlik mesafe dışına çıkma gereği duymuyorum
Bırak ya kıvırma Zenginsin evinde otur ozaman
@cicimxs Herkes senin kadar istekli olur umarım. Benim isteğim gerçekleşir.
Ne edecek sana
Ölecek olsa bile hemen i ölecek
@cicimxs Yamulursa da vurdurmamki
Seyehat firmaları iş yerleri asi olanı ise otobüse uçağa alamayacak istersen olma da görelim
@cicimxs O zaman başka tabisi
Ağır cahil demiyelim herkesin kendi nedeni var
Neden i ozaman o nedenine karşı bir ispat sunsunlar aşının faydası olduğu 3 faz çalışmasına ortaya çıktı o karşı çıkanların ne vasfi var
Brezilyada aşıyı alan ülkelerdendi ve bir kişi öldüğü için aşıyı vurmayı kesti bizimle aynı aşı değil mi o
O kişinin aşıdan olmadığı başka sebeple olduğunu açıklandı araştırabilirsin
Yediğin icintigin cik mu organik
Onlarinda gebetigi bozuk tipki insanlarin gebetigini bozacaklari gibi
Neden yediğin icintigin çokmu organik
@cicimxs mutlaka ağır yan etkileri vardır
Saçmalama kaç tane asi var dünyada hangisi insani öldürmüş küçücük bebekler eyapiyorlsr
@cicimxs bu benim fikrim saçma geliyor olsada yorumuma atlaman senin ayıbın bu virüsü ortaya atan insan eliyle hazırlayan çin ortada bir sürü deliller var boşa insanlar ölmüyor önce bir araştır öğren sonra git aşını mı oluyorsun ne oluyorsan ol
Delil dediğin komplo teorisi sen bizim hastanenin yoğun bakımına gel bakalım o ölenler nasıl neden oluyor bu ölümlerinin önüne geçmenin telde. tek çaresi asidir ha merak etme asi çıktığında ise hastaneye otobüslere asi olmayanları bindirmeyecekler ozaman nasıl oluyorsun göreceksin inanmıyorsan bir süre daha bekle bakalım doğrumu yalan i göreceksin
Ayrıca sen kime engel atiyorsun sana bir engel atarım yamulturum seni
@maria0 😂😂😂 hadi bir yamult bakalım seviyen ortada senin muhattap olamam senin gibi ergenlerle