Test sonucum pozitif çıktı dün öğleden sonra haber aldım. Zaten kronik rahatsızlığım da vardı nefes darlığım da vardı hasteneye gittim fenalaştım bir takım ilaçlardan sonra Eve geldim yalnız hala nefes darlığım devam ediyor ve kolay da değil ben biraz ağır geçiriyorum sanırım. Benim gibi olan var mı? Kaç gün daha çekerim nefes darlığını :( zorlanıyorum Ansızın nefes darlığı çekiyorum hareketlerim yavaşlıyor?
Covid belirtileri ilk gün hafif başlar, ilerleyen günlerde ağırlaşır diye biliyorum. Bu da hastalığın bazı kişilerde zor geçeceği, zor atlatacağı anlamına geliyor. Bazı kişilerdeyse ilerleyen günlerde bile ağırlaşmaz ve hafif şekilde atlatır. Kimisinde sadece öksürük olur, nefes darlığı görülmez. Ancak nefes darlığı, göğüs ağrısı gibi belirtiler ciddi belirtilerdir. Bu kişilerin hastanede destek alması gerekiyor ancak birçok entübe hasta var ve hastanelerin covid bölümleri çok dolu. Eve gönderiyorlar maalesef. İlaçları kullanın size söylendiği gibi. Geçmiş olsun
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
liliaaaa | Sağlık & Diyet konusunda 283 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Durumu değiştiren birçok faktör mevcut. Bazı kişiler Covid olduğunu anlamadan durumu ayakta geçirirler. Bazı kişiler 5 gün zorluk çekerken bazı kişiler de bu 10 gün de olabilir. Kronik rahatsızlıklar, vücudun direnci vs hepsi büyük tol oynar. Sana tavsiyem bolca c ve d vitamini alman olacaktır.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
M-B-B | Sağlık & Diyet konusunda 199 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Valla bu şey her insanda farklı. Yaşa başa da bakmıyor. Vücuda giren virüs sayısı ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Birde A ve B grubu çok etkileniyor. 0RH+ daha kolay atlatıyor.
Herkesin haberi var durumdan kronik hastalığımdan dolayı böyleymiş ciğere inmiş mi diye uzunca beklediler temiz çıktı ciğerler boğazımda takılma vardı negatif olunca sağlam bir doktora çıkmamı istediler arayıp arada bir de soruyorlar sağolsunlar sorun devam ediyor mu diye
biradetmehmet | Sağlık & Diyet konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bu değişiyor günlerce zorlanan da var 1 günde rahatlayan da var
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş