Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Çilek_22 | Sağlık & Diyet konusunda 310 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bitki çayları. bağırsakları çalıştıriyor.. Düzenli tuvalete çıkmayı sağlıyor. Özellikle içinde sinemaki olan bitki çayları bağırsak tembelliği yapıyor. vücut bu çaya alışınca bu çay içilmeyince kabızlik sorunu ortaya çıkıyor Boğaz tutulmadığı sürece zayıflamaya bir etkisi yok Özellikle aktarcılarda satılan ve bir çok bitki karışımından oluşan zayıflamaya yönelik bitki çayları vücudun kimyasını bozabiliyor.. özelikle bayanlarda adet düzenini bozuyor. rahim duvarında kalınlaşma adet götmeme gibi yan etkileri de mevcut Ben sadece lipton sallama yeşil çay tercih ediyorum. Yeşil çayin herhangi bir zararı yok. yararı var.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Dalinlivotka | Sağlık & Diyet konusunda 78 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çeşitli firmaların sattığı zayıflatıyor denilen şeyler belirli süre zayıfladıktan sonra bırakınca geri aldıracak şekilde geliştiriliyor. Onun dışında bazı bitkilerin metabolizmaya olumlu yönde etkileri mevcut.
Tek başına böyle şeyler etki etmez sadece yardımcı olabilir. Yeşil çay mesela metabolizmayı hızlandırarak yardım ediyor. Kayısı çayı gibi çaylar bağırsağı çalıştırarak gibi. Ayrıca bir ayda 10 kilo veriyorsan zaten o sağlıklı değildir ve çok büyük miktarı kastır yağ değil bu yüzden bu saçmalıklara inanmayın. Öte yandan bitki çayları çok lezzetli ve dinlendiricidir. Doğru miktarı aşmadan içmek birçok fonksiyonumuza yardım eder.
İnanmıyorum binlerce bitkisel çay kullandım ne kadar para harcadım hiç bi şekilde bi etkisi yok insanın önce kafasında bitirmesi gerekiyor yeme olayını tabi daha sonra bağışıklık sisteminde falan çatın etkisi oluyo olabilir ama tek başına bi etkisi yok.
Çayların kilo verdirdiğini düşünmüyorum üstelik sağlıksız. İdrar söktürücü bazı bitki çayları devamlı kullanıldığında bağırsak tembelliği yapar o iş de sakat.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş