Koşmak, yürümek yumruk atmak gibi hareketler geri bildirimlerle kordineli olarak yapılan hareketlerdir. Bu hareketler beyinin sinyal alışverişi içinde gerçekleşir, talamus uyku esnasında bu sinyal trafiğini ve motor sinyallerini rüya da yaptığımız hareketleri gerçekte yapmamamız için keser. Bu yüzden rüyalarımızda bu tür hareketleri tam olarak yapamayız.
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
aimPediatrician | Sağlık & Diyet konusunda 373 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Rüya ile amel eden bir insan değilim.
Daha önceden rüyamda gördüğüm ve uyandığımda sürekli aklımı meşgul eden rüyalar oldu ama dediğim gibi genelde üzerinde durmam sadece güler geçerim. Mesela bu dediğim rüyalardan bir tanesi, nikah merasimi vardı evleniyordum sadece masada duran evlilik cüzdanını gördüm ve üzerinde yalnızda 2021 tarihini okuya bilmiştim. Uyandığımda bir yorum aramaya kalkmadım sadece kendimce yorumlayıp gülüp geçtim.
tarlabaşıperisi | Sağlık & Diyet konusunda 51 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Benim rüyalarım hep ilginç oluyo , belki bir gün atarım adkdldjf
0|0
0|0
LovecezaM | Sağlık & Diyet konusunda 171 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yüksekten ne zmn atlasm düşüyorm yataktan ve bu çok kez oldu.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Sitede böyle insanlar görünce seviniyorum. Ancak herkesde durdurma başarılı olamayabiliyor. Futbol oynadığım zamanlarda az kalsın ayağımı komple kırıyordum rüyada attığım tekme duvara denk gelmişti.. Halen yatağımı bu yüzden odanın ortasına koyuyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş