hayalibirhis | Sağlık & Diyet konusunda 167 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Eğer eleştiri saygı çerçevesinde yapılmışsa benim için sorun teşkil etmezdi. Eğer kilom beni fiziksel ve psikolojik yönden olumsuz etkilemiyorsa bir başkasının ne düşündüğü benim için sorun değil.
_Cambaz_ | Sağlık & Diyet konusunda 445 görüş paylaştı.
Master
1 ay
kilomu onlardan iyi bildiğim kesin 😂 o yüzden gerek yok kulak asmaya. Kendim istediğim kilo için gayret ediyorumdur zaten, yeterli gelmiyosa tembellik ediyosam benim tercihim
Hayır önemsemem. Kendimi biliyorum kilo almam lazım ve birinin bana zayıfsın/kilolusun demesi gerçekleri değiştirmez.
0|0
0|0
cann22 | Sağlık & Diyet konusunda 660 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben herhangi bir konu ile alakalı kimse hakkında yorumda bulunmuyorsam, kimse de benimle ilgili konuşamaz. Boş konuşanları da ciddiye almam.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Önemsemiyor gibi davranırım ama aslında önemserim. Çünkü eleştiri gibi değil de dalga alay gibi söylüyorlar. Bu bir psikolojik şiddettir. Eleştiri yapılabilir ama genelde kiloyla ilgili eleştiri yapılmıyor dalga geçiliyor. Hayatım boyunca hep kilolu bir çocuktum. Ve hep bu dalgalar yüzünden şu an özgüvenimi hiç toplayamıyorum. Küçükken çok üzülürdüm hep ağlardım. Çağın güzellik algılarına uyamamak da ayrı bir konu. Kimsenin beni kilom yüzümden sevmediğini düşünürdüm. Katılmak istediğim hiç bir etkinliğe toplum önüne benimle dalga geçerler diye çıkamadım. Toplu fotoğrafları hep ben çektim. Lütfen kim olursa olsun o kişiye karşı kullandığınız kelimeleri iyi seçin. O an o da gülebilir ama içinde oluşturduğu yaraları bilemessiniz.
1|0
0|0
zodyaklısamara_ | Sağlık & Diyet konusunda 73 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
46 kiloyum kilo alsam kilolu derler zayıf olsan zayıf
0|0
0|0
yasemin00000000 | Sağlık & Diyet konusunda 94 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
ne önemsiycem boyuma göre normal ayrıca kendimi böyle seviyorum
Hayır herkesin bakış açısı farklı genelde kendileriyle kıyaslayıp yorum yapıyorlar kilosuyla sorunu olan çok zayıfsın diye kendi egosunu yükseltmek ister ondan takılmıyorum bile
0|0
0|0
mert12356 | Sağlık & Diyet konusunda 832 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Eleştiri almıyorum ama kilo alsam ve birisi söylese önlem alırım 😂
En İyi Kız Görüşleri