Ankara 'da Alman BionTech firmasının geliştirdiği Covid-19 aşısının Faz 3 çalışmalarında gönüllü olan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, "Hangi aşıyı bulursanız yaptırın, elinize ne geçerse olun. Çok iyi bildiğimiz inaktif virüs aşısı da olabilirsiniz. 'O aşı, bu aşı, şu aşı' tartışmasına girecek lükse sahip değiliz" dedi.
serHAN4554 | Sağlık & Diyet konusunda 229 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kare Kodla maske PTT ile maske Markette maske Bu günleri düşününce , aşıya hangi tuhaf aşamalarla ulaşacağız acaba diye merak ediyorum doğrusu ama güveniyor musun? diye soracak olursan hayır çünkü insnaların seçme şansı yok bir nevi ne çıkarsa şansına durumu.
Ya asi olunmalı tabiki ama içinde ne olduğunu bilmedigimizde her asiyi da olmamalıyız içinden birinde belki bizim sağlığıma zarar verebilecek alerjen içerikler olabilir. Dikkatli olmak gerekir öyle o aşı bu aşı diyip hepsini vurdurmakla olmaz. Yolun başında vurdurulan kendimiz olmayalım.. her insanın dediğine inanmamak gerek araştırmadan bilmeden asi olunmamali bence bu benim düşüncem.
Prof. Dr. Necmettin Ünal'a katılmıyorum bir ara çinden gelen test kitlerinin bile corona virüslü çıktığını ne çabuk unutmuş? Test kitlerinin bile corona virüslü çıkan çinden aşı olmam tabiki buda benim seçimim.Çok saçma konuşmuş.
2|1
1|0
Tersy | Sağlık & Diyet konusunda 726 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bizim bu aşıları seçme şansımız yok. Sağlık bakanı 50 milyon doz Mart ayına kadar sipariş verildiğini söyledi. Nerden gelirse SGK'ya, onu kullanıcam mecburen. Extra fiyat ödeyip de aşı satın almam.
Aşı Covid-19'un en etkili çözümü, bütün dünya aşıyı bekliyordu ve bulundu. Biliyorsundur zaten ama aşı virüsün ya da mikrobun zayıflatılmış ya da öldürülmüş hali demek. Onu vücuda enjekte ediyorlar ve vücudunun bağışıklık sistemi kolayca yeniyor ve virüs sana bulaşırsa sen virüsü yenebiliyorsun.
araba alır gibi ne alman aşısı japon aşısı buldugunu vurdurt.
0|0
0|0
aerolite | Sağlık & Diyet konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Alaman aşısı biontek bence en iyisi. Lakin olsa olur musun dersen olmam. En az 1 sene beklerim.
1|1
1|0
nomorebets35 | Sağlık & Diyet konusunda 520 görüş paylaştı.
Master
1 ay
bende aynı fikirdeyim :) ilk gelen aşı kabulum :)
0|1
1|0
Drakula3584 | Sağlık & Diyet konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hepsini karıştırsınlar onu olalım madem seçmece yok en sağlıklısı kokteyli 😂 😂
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hepinin aşı ismi de birbirinden sayko adam gibi aşı ismi koymak bu kadar mı zor olur mq
0|1
0|0
fangoria | Sağlık & Diyet konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Master
1 ay
a ve bye kanım ısındı
0|1
0|0
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık & Diyet > Prof. Dr. Necmettin Ünal: "Aşı tercih etme lüksüne sahip değiliz, bulduğunuz aşıyı yaptırın" dedi. Hangi aşıya güveniniz var?
En İyi Kız Görüşü