Allah korusun, kendinize en azından şu süreçte iyi bakın. Sağlık bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan anket çalışmasında sorulan bir soruyu birde KS canlar için sorayım dedim, "Kamu Hastanelerin hizmetinden memnun musunuz?"
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence yanılıyorsunuz devlet hastanesinde de doktorlar çok tatlı yani zebani gibi değiller çok anlayışlı doktorlarla karşılaştım hep. Teşhis koymakta ise özelden daha güvenilir bile sayılır kamu -ki özelde para koparmak için gerekli gereksiz yapılan tahiller de cabası
@GeriDöndümBebek Tabii ki aralarında hastaya yaklasim olarak iyi olanlar var. Ama bu durum tamamen sansimiza kalmış birşey. Kötü olanlara gerekli uyarı ve yaptırım olmaması ise hastalarin bunlardan devamli olarak sıkıntı yasamasina sebep oluyorm. Teşhiste daha iyi olduklarini düşünmüyorum. Özel hastanelerin de olumsuz tarafi tabii ki gerekli olmayan birçok tahlil film vs isteyerek güven sarsmalari.
Doktor doktordur teşhisleri niye farketsin ki parali olunca - ki farketmiyor bu konuda önyargilisiniz - eğer davranış ve tutumundan rahatsız olunursa başka doktora randevu alınabilir. Özel hastane cok gerekmedikce gercekten fuzuli masraf diye düşünüyorum
@GeriDöndümBebek İyi doktorları özel hastaneler kadrolarina alıyorlar. Çünkü onlar kalifiye olanlari biliyorlar. Olay budur. Özel sağlık sigortan olsaydı ozeli tercih ederdim. Ama 1. sınıf özel hastane olmali. Amerikan hastanesi ya da anadolu saglik merkezi gibi. 2. sınıf özel hastaneleri ben de bir unuversite hastanesine tercih etmem tabiiki.
Devlette de sayisiz iyi doktor var hatta genel olarak zaten iyiler. Amerikan hastanesi dışındaki özel hastaneler bana da güven vermiyor skandallar diz boyu
@GeriDöndümBebek Geçen yaz sadece köye gittim. Tatil için bir yere gitmedim mlsf. Sen oradaydın değil mi?
bir sorunu atlamışsın maalesef randevu alabilirsek şartı ile dediklerine katılıyorum.
Evet artık öyle bende psikiyatri hastasıyım bunların şerefsizlikleri yüzünden benim duzenim bozuluyor bide ayın 1 2 3nde randevu aciyor dumbukler ilaç yazdiramiyoeum
En İyi Erkek Görüşü