Hastane ortamı uzun zamandır hiç hoş değil. Elimden geldikçe uzak durmaya çalışıyorum. Fakat bazı durumlarda mecbur kalına biliyor. Eskiden birşey olduğunda en kötü Acil Servise gidip o an müdehale ettirebilirken şimdi herkes korkuyor. Kimi insanlar evlerinde çaresizce çırpınıyor. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Hastanede calisiyorum bı çocuk gelmişti 17 yaşında bı bacağı trenin altında kalmış kopuk bı halde öyle ağzım dilim gözüm uyuşuk bı şekilde bakakalmistim. sonra bı tane 31 yaşında abi morgtan canlı canlı kefenle çıktı adama anesteziyi fazla verip oldu sanmislaar morga 4-5 saat sonra morga götürmüşler adam morgta canlandi kapıyı vura vura actirtti nasıl korkmuş halde fırladı koşarak sağa sola bağırıyordu kafayı yemişti adam sonra asansöre binerken bı tane adamı metal bı tezgahın üstüne açılıp kapanırya ameliyathane de adamı ölü olarak cikartiyolardi daha neler neler hergun bı tane covidli ölen hasta gordugum ölen akraba yakinLari bagrismalari duyuyom neler var neler daha 2 ay oldu ise başlayalı ama çok normal gibi geliyo nedense
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
joeblack18 | Sağlık & Diyet konusunda 2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çok mecbur kalırsam giderim. Yoksa hayatta uğramam bu yıl gittim ama çok dikkatliydim. Asansör kullanmadım, sosyal mesafe, maske ve daha sonra eve gelince tepeden tırnağa bütün elbiselerimi çıkarıp, yıkanması için makineye atıyordum..
çift maske tak, elini yüzüne götürme, hastene dönüşü elbiseleri balkonda 5 saat havalandır, bayo yap, banyo yapmadan önce elini yıka ve banyo aletlerine temiz elle dokun, tepeden tırnağa sabunla yıkan bi şeycik olmaz.
Şu zamanlarda aklı başında olan bir insan, korona girmiş hastaneye girmez. Evet zorlu bir süreçten geçiyoruz ama insanlar hasta olmamak için kendilerine gerekli özeni göstermeli, doktorlar zaten yoğun ve zorlu şartlar altında çalışıyor onlara en güzel desteği elimizden geldiğince dışarıya çıkmayarak, hasta olmamaya dikkat ve özen göstererek verebiliriz. Bu konuda her insan kendinde sorumluk sahibi olduğunu hissetmeli, el ele vererek birlikte bütün bu olanların üstesinden gelebiliriz...
1|0
0|0
cafecrown | Sağlık & Diyet konusunda 147 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Fizik tedaviye gittim 1 ay. Mahalle arası özel hastaneler biraz daha sakin tabii. O yüzden pek korkmadım. Girişte neden geldin, şikayetin ne gibi sorular soruyorlar. Şüpheli gördüklerini almıyorlar. Bence başarılı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş