Ben ortaokulu bitirdim sonra saçlarımı boyadım açıcılar boyalar derken saçlarım çok yıprandı saç değil keçe olmuşlardı sonra ne mi oldu arkayı kazıdım saçlarımın boyu elmacık kemiğimdeydi bir daha da boyamadım boyamayı düşünmüyordum da
Saç boyamanın belli bir yaşı yoktur. Ama toplumumuzda evlenmeden önce saç boyanmaz algısı oldukça yaygındır. Onun dışında saçlarını renkli renkli boyayan insanlara uzaylı gibi bakılır. Herkes saç boyamanın yaşını kendi keyfine göre belirlemeli. Elaleme göre hayat yaşanmamalı.
Saç boyamanın yaşı olmaz ama şunu söyleyebilirim eğer saçınızda beyaz varsa ve boyarsanız dip boyası rahatsız edecek ve boyamaya alışacak saçlarınız. Saçlar ne kadar kimyasala maruz kalırsa maalesef yıpranır ve sakına kına üzerine kimyasal saç boyası kullanmayınız ve ve açıcı kullanırken dercesine ve süresine dikkat ediniz.
Bence saç boyamanın bir yaş sınırı yok ve olmamalı. Tabi ki çocuk yaşta insanların boyaması taraftarı değilim. Onun haricinde kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın. Keyifli geceler.
En İyi Erkek Görüşü