OjeliKadın | Saç Bakım konusunda 545 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Elidor Anında Onarıcı Bakım serisiyle saçlarımı onarıp bakım yaptıktan sonra bir süre Elidor by Melisa Şenolsun serisiyle saçlarıma güç kattım. Şimdi de Elidor by Elvin Levinler serisiyle hacim katıyorum 🌺
1|1
0|0
xKimMiyimx | Saç Bakım konusunda 374 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhaba. :)
Elidor by Elvin Levinler nar çiçeği yaği ve C vitamini içeren şampuan kullanıyorum.
Nar çekirdeği yağı ve C vitamini içeren özel formülü ile saçlarımı ağırlaştırmıyor ve saçlarımın hacmini gün boyu korumasına yardımcı oluyor. Silikon içermiyor.
Hem saçları uzatıyor hem kırıklara bakım yapıyor kesmeye gerek kalmıyor belli bir kullanımdan video da ki ürünleri hep birlikte kullanırsan daha etkili tabi 💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
158Elidor by Elvin Levinler nar çiçeği yaği ve C vitamini içeren şampuan kullanıyorum.
Nar çekirdeği yağı ve C vitamini içeren özel formülü ile saçlarımı ağırlaştırmıyor ve saçlarımın hacmini gün boyu korumasına yardımcı oluyor. Silikon içermiyor.
Deneyeceğim çok övdün jdksjd
Tamamm kuzumm😂😂💕
https://youtu.be/Dkl6Kqc16us
Hem saçları uzatıyor hem kırıklara bakım yapıyor kesmeye gerek kalmıyor belli bir kullanımdan video da ki ürünleri hep birlikte kullanırsan daha etkili tabi 💕
Evet tamamdır kesinleşti deniyorum dkdjdje
İtiraf ediyorum elsev'in sahibiyiz herkese aynı numarayı yapıp satın almalarını sağlıyorum 😜😜😜
İnanırım 😯
😂😂 🥳🥳
O onarıcı olanından
Ama onarmiyor tabi sjsjsj
Hayatın da başarılar ve mutluluklar dilerim.
Hep mutlu kal daim olsun.