Kapalı oldupum için saçımı sürekli arkaya doğru toplamak zorunda kalıyorum yıllardır. Saçlarımın önü çok açıldı, kahkül kestim ama hiç yakışmadı geri arkaya atrım, öndeki saçlarımı çıkarmak, sıkılaştırmak için ne yapabilirim öneriniz var mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
42Sadece saç bakım ürünleri kullanarak değil sağlıklı beslenerek de saç dökülmesinin önüne geçebilirsin.
Ispanak, pazı, roka gibi yeşil yapraklı sebzeler.
Portakal, greyfurt, karpuz, çilek gibi C vitamini içeren meyveler. Balık başta olmak üzere deniz ürünleri. Ceviz, fındık gibi kuru yemişler saç yapısını güçlendiriyor.
Bunun yanında saç dokulmesine iyi gelen şampuanlar da var. Ayrica zeytinyagi da sac yapisini güçlendiriyor.
Merhaba. 🌸 Dediklerin biraz uzun vadeli ve genel şeyler, sağlık açısından da zatem dediklerini yapıyorum ama saça özel nokta atışı bi yardıma ihtiyacım var.. :( çok teşekkür ediyorum yine de, beslenme her şey için önemli tabii ki
Yani bu kisa vadede olacak bir sey degil zaten. Geçmiş olsun. :)
Teşekkür ederim 🌸☺️
Hiç sıkı toplanıyorum dağınık gevşek topluyorum ama hiç bi faydası olmuyor maalesef
Stres vs kaynaklı olabilir o zaman. Badem yağı ya da zeytinyağı sürebilirsin. Mutlaka durula ama.
Ayy teşekkür ederim 💕
Çok teşekkür ederim deniycem
Evet bone kullanıyorum, biraz sıkı da oluyo hatta ama zaten çok kalmıyo çok fazla dışarı çıkmıyorum, hava da alıyor saçlarım. Ama seyrekliği giderebileceğim, saçlarımı çıkarabileceğim bi ürün veya evde kendim yapabileceğim bir yöntem biliyor musunuz?
Haha geldim dxjdj