aktarlardan bulabileceğin saç karışık saç bakım yağları var gayette uygun fiyatta 10 12 lira arasında değişiyor canım. benim sana önereceğim rozita saç bakım yağı. o yoksa barcelino saç bakım yağı var ama rozita daha iyi. fiyatı 11 lira gibi bir şey. ve 150 ml. üstelik sprey şeklinde. bunu istersen direk uygularsın istersende eczanelerden bulabiliceğin bemiks kapsul ve e vitaminiyle de kullanabilirsib. benim yaptığım ve saça çok iyi gelen rozita saç bakım yağını al. 2 yemek kaşığı rozita saç bakım yağı 1 yemek kaşığı zeytin yağı bir bemiks ampul ve bir e vitamini ampulu karıştır. temiz saçına uygula. saatlerce beklet yıka. eğer vaktin yok en az 2 saat bekle. ve saç diplerine masaj yaparak yedir. öukemmel sonuçları var. ilk kullanımdan itibaren memnun kalıcaksın
Paraben içermeyen şampuan kullanmak gerek ondan Kerastase bile olsa faydası yok, saç rengini açıyor ve saça zarar veriyor. Doğal şampuan gerek:Bioblas ya da Nude kullanıyorum genelde ve defne sabunu. Kahve ve argan yağı. Diğer yağlara ve bazı özel karışımları kullanmaya da başlayacağım. -Gecen bol olsun.-
bebe şampuanı, bazen de kil sabunuyla yıkıyorum. saç kremi kullanmıyorum, döküyor. saç serumu, argan yağı, parlaklık veren ürünler, hepsi de saçımda yağlı bir his bırakıyormuş gibi geliyor.
Elidorun tüm serisini kullanıyorum kremler maskeler spreyler şampuanlar falanlar filanlar :))))) bir elidor iyi geliyor saçlarıma ve uzatıyo gibi anlamadım gitti saçlarım belimi geçmek üzere
john frieda şampuan ve saç kremi (ben sarı saçlara olanını kullanıyorum) yves rocher saç bakım yağı haftada 1kez birde watsons saç cilası var saç kremi sonrası
ya arada çeşitli yağlar da kullanıyorum ama benim saçım sarı röfle boya vs derken çok bakmam lazım yıpranmaması için o yüzden itina ediyorum birde uzun bakmayınca berbat oluyor
valla okudum yılan yağı vs yazan da olmuş o tarz seyler orjinal olmuyo genelde parlaklık için badem güç için hint ve zeytinyağı birde hindistanceviziz yağı bunu da karıştırıp kullanıyorum ara ara aklıma estikçe bilmiyorum sen ne istiyorsun sağlık mı parlaklık mı dökülmesin mi uzasın mı ama benim önerim bu
benim kuaför bakım yapıyorum diye bitletti saçımı ne çektim kurtulana kadar :D benzin döküp yakacaktım :( boyayla kurtuldum bu yağ bakımları yüzünden :D
bende komple sürüyorum zaten saç kökten beslenir de eğer kesim falan yaptıysa belki başkasından geçmiştir ortak bir kullanım aracıyla ama yağdan olmasına hayret ettim kendim de kullandığım için
valla kaç gün sinirimden deli oldum kazıtacaktım kafayıda bir arkadaş boyarsak kurtulursun dedi asitten öyle kurtuldum belimdeydi saçlarım yinede azıcık kestirdik hergün duş alırım çok yıkarım nasıl oldu anlayamadım :(
Arada zeytinyağı surup bekletmrk saca iyi geliyo panteni sampuan ve sac kremini kullaniyorum dustan cikarken saclarimi son kez soguk suyla yikiyorum daha parlak ve guclu oluyo :)
5 yıldır omuzlarıma kadar saçım var 2.5 yıldır loreal paris'in beyaz veya sarısını kullanırım. Gayet de mennunum. Benim gibi uzun saçlı erkekler varsa erkek yazan her şampuandan uzak durun derim. Bunun dışında şampuanlar çok da değişmiyor. Şampuan markası önermemi isterseniz de siz de bu markayı deneyebilirsiniz
Bunudamı Ben Söyliyim :D Ne Bileyim Sür Saçına Sonrada; +Şarkı Söyle +Dans Et +Azına Suyu Tut +Suyun Gittiği Deliğe Bak +Vücudunu Kesele +Duş Jelini Veya Sabınını Sür :D En Sonda Saçlarını Yıka :)
Kerastase ın şampuanını kullanıyorum uzun süredir. Başka şampuan kullanmam.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Allahıma şükür saçlarımdan çok memnunum zamanı gelince yıkamaktan başka bakım yapmıyorum. Herkes de beğeniyor saçlarımı, inceliğini çoğu kız kıskanıyor bile azıcık uzattığımda.
evet şakaklardan çok dökülüyor zaten sorun sadece dökülmesi veya görünüş değil neden döküldüğüde önemli aslında. en iyisi yarın bir eczaneye danışayım olmazsa doktorada giderim :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2735-Gecen bol olsun.-
teşekkür ederim cınım bilgilerin işime yarayacak :)
Önemli değil:)
ohh maşallah :) ne güzel
Yılan yağı ve badem yağını tavsiye etti herkes sende dene bence :) ben alcamda dahada uzar filan samara gibi olurum :)))))
hahah aynen :) teşekkürler canım
Rica ederm :)
bende bakım yapıyorum diye geçiniyorum ya :/
ya arada çeşitli yağlar da kullanıyorum ama benim saçım sarı röfle boya vs derken çok bakmam lazım yıpranmaması için o yüzden itina ediyorum birde uzun bakmayınca berbat oluyor
benimde uzun salak kuaför rezil etti biraz ama :D
valla okudum yılan yağı vs yazan da olmuş o tarz seyler orjinal olmuyo genelde parlaklık için badem güç için hint ve zeytinyağı birde hindistanceviziz yağı bunu da karıştırıp kullanıyorum ara ara aklıma estikçe bilmiyorum sen ne istiyorsun sağlık mı parlaklık mı dökülmesin mi uzasın mı ama benim önerim bu
benim kuaför bakım yapıyorum diye bitletti saçımı ne çektim kurtulana kadar :D benzin döküp yakacaktım :( boyayla kurtuldum bu yağ bakımları yüzünden :D
yağ o nasıl yapmış hayret doğrusu ben senelerdir yağları sürerim ve rahat 6saat streçleyip tutuyorum beceriksize denk gelmişsin valla
valla bilmiyorum ne koyduysa içine bide komple sürdü dibine kadar
bende komple sürüyorum zaten saç kökten beslenir de eğer kesim falan yaptıysa belki başkasından geçmiştir ortak bir kullanım aracıyla ama yağdan olmasına hayret ettim kendim de kullandığım için
valla kaç gün sinirimden deli oldum kazıtacaktım kafayıda bir arkadaş boyarsak kurtulursun dedi asitten öyle kurtuldum belimdeydi saçlarım yinede azıcık kestirdik hergün duş alırım çok yıkarım nasıl oldu anlayamadım :(
ortak kullanım alanı sonuçta hijyenik değilse geçmiştir sinirlenme boşver kurtulmuşsn sonuçta
evet ya :/ kız mı bitliydi kim bilir unutup gidecem :D muhabbetin ve bilgilerin için teşekkürler bebiş :)
rica ederim :)
bak bu soğuk su olayını denicem :)
Dene canim gayet iyi yuzunude soguk suyla yikaman iyi olur :)
çok saol bebiş :)
Rica ederim canım :)
ılık veya normal su parlaklık veriyormuş doğru mu?
evet dogru
Gliss
dağınık ama güçlü :D illa bir bozacaksınız dimi
İlla kii
yılan mı :/
Evet yani kulağa garip gelebilir ama sacı inanılmaz uzatıyor ve patlatıyor. Mutlaka kullanmalisin
nerden alıcam bebiş :)
Ben internetten aliyorum :)
tamam cınım saolasın marka var mı bunlarda?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee O. o :D
Faydasi oluyor ama :D
tövbe est :D arap kadınları yüzüne sürüyor diye duymuştum ıyk :D:D
Denemelisin bence :D
aman aman kalsın nerden bulacam afafadfa
Eşin veya erkek arkadasin yok mu :D asdfghjkl
muhabbet b.. ka sardı :/ hahaha :D
Evet :D
ciddi değildin dimi bak uyuyamam :D
Ciddiyim ya niye olmasinki :D
şok geçiriyorum şu an :O o ne be :D:D:D
çokta cici bir kıza benziyorsun :/ teesuf ediyorum :)
:D çook
Saçlar Güzelmiş ama maşallah (:
Evde olan tüm saç bakım ürünlerini kullanıyorum genelde bal özlü şampuanlar iyidir ;)
Saçlar sık olduğundan arada ara makas attırıyorum :D (Maşallah deyin ule)
:) maşalalh
SAOL cansın be :) Sana da demiştim ben ödeştik!
:) iyi bakalım :)
Sonra Yıkıyınca Çok Yumuşak Oluyo.
Ne Kadar Bekltirsen O Kadar İyi :)
ben sürdüğüm gibi yıkıyorum O. o demek ondan işe yaramıyor
Bunudamı Ben Söyliyim :D
Ne Bileyim Sür Saçına Sonrada;
+Şarkı Söyle
+Dans Et
+Azına Suyu Tut
+Suyun Gittiği Deliğe Bak
+Vücudunu Kesele
+Duş Jelini Veya Sabınını Sür :D
En Sonda Saçlarını Yıka :)
hahahahha :D süpersin valla evet ben böyle yapayım afsfd
cut.
işte cevapları takip et :)
bakalım bari.
iyiki yapmadın :)
hımm iyiymiş oda :)
aynen ;) eczacı çam yağı falan koyuyo iyi oluyo :) saçlarım uzundu eskiden kestirince seyreldi. o yüzden kullanıyorum ;)
bir ara anlat bana bunu :)
tamam konuşalım ama mesajlarıma hemen cevap vermiyosun ki cadı :)
yazıyorum aslında :/
yazıyorsun da hemen değil :) tamam tamam kızma sen cevap verdikce konuşuruz :):):)
erkekler pek önemsemiyor saçlarını
Önemsemiyor değil en baba 50 santim oluyor. İlgi istemiyor sizinkiler gibiii
3 Numara kestiren neyini önemseyecek ya da çok kısa saçlara bakmaya, şekil vermeye gerek yok zaten.
:D deli
bişe sorcam hazır konusu açılmışken? :)
kızacağım bişeyse sorma !
ya ne alaka saçla ilgili
he tamam öyle brden diyince agfafgda sor cınım
cınım senın rasta sac hakkında bilgin varmı? diye sorcaktım :)
yok ya :D ne anlarım ihihi
aman ya sende :))
napcan hem rastayı ya :D
kendime düşünüyorum gitmez mi bana :D baksana bir benim fotoya
gitmez tabi
ya sen cidden anlamıyosun bu işten :)))
:D anlamıyorum tabi kelin ilacı olsa başına sürer
yaptırınca foto atıcam çok seksi olmus dıye yorum atıcaksın :))
hadi bakalım :) grecem
tamam :))
aman ne komikk :P bende suya bakıyorum
Daha iyi mi gösteriyo kız, dur bende bakçam gelcem o_0
haha :) hee aynadan iyi :P
Yeşil zeytinyağlı sabunla yıkıyorum sadece
Ne alaka
clear iyimi ya :/
Bir gün beni kör ediceği için kötü :)
:D oda bişey mi mentollü varya head & shoulders aman allahım o nasıl bişeydi gözümü açamadım kaydım bide suyu bulamadım afasfadfa :D
vah vah düşüp çanağı kırmak var bide :D
hahahah :D valla ya birinide çağıramıyorsun malum afsf öl kal orda yani
Lafimi olur öyle bisey olursa beni çağır. Gözüm kapali her daim afsjsfajsg
haha çok centirmensin ya :D e. i. c :D
Teşekkürler banyoda düşen tüm bayanlar beni arasin :D eic göstermelik benim cevaplarim Gönüllerin en iyi cevabi :D
şeytaan :P
Melekk :P
hihihih :)
:))
iyiym teşekkürler gizli :)
Sevindim ;)
sen nasılsın
Teşekkür ederim seni gördüm daha iyi oldum.
:))
;))
Malum kafada saç olmayınca en azından parlatmak lazım dimi.
haha :D olsun ya
badem yağını öylece mi kullanıyorsun
Kür yapmak çok zahmetli daha önce kür yaptım ama uğraşmak istemiyorum tatlı badem yağını kullanıyorum canlılık katması için
bende saçıma bakıyorum diye geziyorum millet neler yapıyormuş afsafd
Ben saç konusunda tüm ksyle oturur yarışırım bütün bilgilere sahibim attım hafızaya beyin bedava :D
çok iyi ya :) ben hiç ağzımı açmayım :D
Varsa bir sıkıntın derdin söyle derdine derman olayım
dalin bile kullandım ben bebe şampuanı :D uzamıyorlar hemen :)
Yılan yağı birde tresan ısırgan otlu şampuanı kullan farkı göreceksin
çok teşekkür enki-ka :) bitki şampuanı almayı düşünüyordum :) yılan yağı tiksinir miyim ya
Normal zeytinyağı badem yağı gibi kokusuz
hımm o zaman iyiymiş
En kötü şakakların açılır sıkıntı yapma o da erkeğe karizmatiklik verir.
eczaneden ilaç yaptırıyorlarmış
evet şakaklardan çok dökülüyor zaten sorun sadece dökülmesi veya görünüş değil neden döküldüğüde önemli aslında. en iyisi yarın bir eczaneye danışayım olmazsa doktorada giderim :(
ihmal etme döküldükce yaşlı gösteriyor :/
haklısın sağol
onun nanelisi mi ne var abim almıştı bir kere kullanayım dedim derim yandı sandım :D
mentollü ben klasik kullanıyorum :)
oyy o ne kötüydü gözlerim yandı saç diplerim nefes alıp veriyor sanki kaydım bide of of çok kötü deneyim :D klasik kullanmadım
geriliyo derin onda bir daha o hataya düşmem sen ne kullanıyosun?
elidor :D elseve pantene ne varsa kullandım :D
yani sizinde işiniz zor valla bakım falan yok kabarık görünsün bilmem ne :)
saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi (dalin) bile kullandım :D bikaç sonra bıktım bıraktım
güzel duruyo saçların düz saçı severim :)
güzel dalgalı ama düz değil :)
benimde dalgalıda acayip oluyo uzayınca kısa tutuyorum :)
fön çok yakışıyor banada ısıda mahfediyor saçımı
aman böyle iyi boşver özel günlerde yap yeter :)
tabi öyle yapıyorum :) saol muhabbet ve bilgiler için :)
ne demek görevimiz :)
:):)
kikirik :)
hihihihih
şirine :)
:P :)
bugün iltifatım geldi ha :)
şapşik :)
haha bu iyiydi :D
^^.
dolu muhabbet açtında biz mi etmedik uyuz
Buda boş cevap.