Ben saçlarımın cansız görüntüsünü Elidor, By Elvin Levinler saç bakım yağı ile ortadan kaldırabiliyorum.
Siz neler yapıyorsunuz pek bunun için?

Hani kendini beğenmiş derler ya bu sefer de saçlarını beğenmiş kişi sen oluyorsun bu durumda 😅🙂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Onu haftada bir kere yapıyorum ilk yaptığımda parlaklık ve yumuşaklık oluyor sonra geçiyor 😀
Hımm var evde ama aldıktan sonra kimyasal olan şeyleri kullanmamaya karar verdim evde duruyor şimdi 😀
Pantene 😂 ve bir tane daha var Ender Saraçın önerdiği doğal diye aldım ama kullanamadım duruyor
Bebeğim google amcaya Ender Saraç diye arattığın zaman öyle yazıyor bende Saraçoğlunu hiç duymadım 🤣🤣
Bunun için konu etiketi rehber fenomeni ile görüşmelisin.
Sana profilinin linkini bırakayım mesaj olarak fenomen olmak istediğini belirt o zaten seni yönlendirir.
www.kizlarsoruyor.com/fenomen/cielostellato
Evet maalesef. Dur anlayacağın konulardan konuşalım en çok hangi yemeği seviyorsun, yemek yapmakta yabancı deme sakın🤣
Siyonizm, türkiyeyi yok edip büyük israili kurmak için yahudiler tarafından başlatılan hareket
Önce bir etiket alıp sonra diğerleri için uğraşırsın
Sağ ol sana da hayırlı cumalar 🙂
Hiç olması ve yüzünün gülmesi iyi olan bu daha ne olsun. Bir Kadının yüzündeki tebessüme ve gülücüklere sebep olmak benim için büyük bir mutluluktur. Ailemin içindeki Kadınlar gibi görüyorum hepsi Allah hiç bir Kadının yüzündeki gülümsemeyi eksik etmesin. Her Kadın bir Anne adayıdır ve Anneler birer Melektir 😊
Hm. Bu düşüncede olman bir kalbinin var olduğunu gösteriyor. KizlarSoruyor sitesine mesaj gönder bir defaya mahsus belki değiştirirler
En İyi Kız Görüşü