İnternet sitesinde yazılanları pek anlamadım açıkçası. Birisi bana anlatabilir mi?
Seed yaparak mı mining yapılıyor ve para kasılıyor? Hangi wallet programını kullanmalıyım?
Kar elde etmeyi düşünmüyorum. Evde boşta duran 8 leptop var. Ayda yakacakları max 30 TL ama 8 PC'den 50 mbit upload hızı ile bir şeyler kazabilirim diye düşünüyorum.
Kazanamazsam da canım sağ olsun :)
Yapanlar bana yardımcı olabilir mi?
Seed yaparak mı mining yapılıyor ve para kasılıyor? Hangi wallet programını kullanmalıyım?
Kar elde etmeyi düşünmüyorum. Evde boşta duran 8 leptop var. Ayda yakacakları max 30 TL ama 8 PC'den 50 mbit upload hızı ile bir şeyler kazabilirim diye düşünüyorum.
Kazanamazsam da canım sağ olsun :)
Yapanlar bana yardımcı olabilir mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
01senin hala 1 btt coinin var. Düşerse düşsün. Yükselir elbet. Panik satışlar yapılmaz asla borsada. Kripto da bir borsadır. 1500 liradan aldığım ETH bugün 995 seviyelerinde. 150 bine aldığım bitcoin şu an 1400 seviyelerinde. Panik yapıp çekersem zararım ne olur? 1 sene unutursam 1500'e aldığım bitcoin 150 bin olabilir. Piyasada toplam 1 milyonum var. Bekleyerek kastım. Düşüşlere sevindim çünkü düştükçe satın alabiliyorsun ;)
Yükselir mi sence o
O kadar para yatırdım yav
0,00002 kuruştan bir coin çıkmıştı piyasaya. 1 milyon tane aldım. 1 dolar olmasını bekledim 2.5 sene. 20 TL'ye 1 milyon TL hedeflemiştim. 1 TL olunca sattım. 1 milyon TL demek. 2,5 sene boyunca binance uygulamasını açmadım bile. Üzerinden 5 sene geçti şu an o coin 1 dolar civarlarında. Yaklaşık olarak 8,15 milyon TL edecekti 20 TL.
Bitcoin madenciliği yapıyorum şuanda. Tek pc ile yapıyorum. Leptop ne kazandırıyor? Günde 2 BTT kazanıyorum. Harcadığı elektrik toplam 10 TL. Yattığım yerde 4 sene madencilik yaparak ne kazanabilirim sence?
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!