Karnabahara 24 lira dediler tezgahı indircektim zor tuttular , bu sadece en basit örnek, ne yokki !! Yeminediyorum namussssuzlar bunlar ya , hadi ben aldım, başkası!!! Ulan millet ekmek alamıyor ekmek !! Bunlar ne biçim yaratıklar vicdan yok allahsizlarda ya ! Allah belâlarını versin !
Yok allah var emniyet benden yana , sadece rahat dur biraz diyolar , sakin ol falan işte.. haklıyım onlar da biliyor ben haksız yere kimseye sarmam..😁😁🙈🙈
Genelde fiyatlara dikkat eden biri değilim ama Ayçiçek yağı zeytin yağı fiyatlarıSüt ve süt ürünleri fiyatlarıGittikçe yükselmeye başladı en ucuz ayçiçek yağı 5 lt > 60 tl insaf ya bu kadar da uçulmaz ki millet nasıl alsın yesin içsin nasıl para yetirsin.😏😐
@herşeygüzelolacak95 Orijinalinin yerini hiç biri tutmaz, meyvelisi de yapıldı o da uymadı meyveli şeker sevdiğim halde. Ama mint bana değişik ve güzel geldi, tavsiye ederim :)
kendimiz ettik kendimiz bulduk diyelim yobaz kısım çoğunluğu oluşturduğu için bu sistemle taş çatlasın 5 6 seneye yok oluruz güncel dünya haberlerinide izleyin yunan türkiye sınır adalarına yasak olmasına ragmen silahlı birliklerini yerleştirmeye başlamış amaçları ne demeye gerek yok hadi onuda geçtim 18 yıldır bir tane savaş uçağı eklemezmi filosuna yunanların şuanki hava kuvvetleri modernize edilmiş durumda ve korkarım bizden çok daha büyük bir tehtitler hava konusunda bombalansak suriye misali tüm dünya susucak bize kanat gericek bir ülkede olmıycak baştaki herifler zaten serveti kırdı o gün geldiğinde araki bulasın aya çıkarken banada haber verin..
En İyi Kız Görüşleri