Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Bunlar ne kadar habern var mı?
@Swanzyy bunlar fan ya pahlı değildir
Şahsen eğitim masraflarını karşılamak için öyle kötü işler düşünüyorum ki size anlatamam. 21k da gözüm yok 2800 lira bulsam, o insan için ömür boyu ücretsiz çalışırım
@Swanzyy çalış
Ablam öğrenciyiz, olmuyor. Neyse boşverin. kusura bakmayın rahatsız ettim. Güzel geceler
@Swanzyy burger king e gir motor kullan bahşişi bol
Aylık 10 15 lazım moruk çok zengin olmamak da lazım götümüz kalkar
Milletvekili olursa kanka alırsın o kadar git akp genclik kollarına
Ne o fikrin babuss
Kozmetik işi home Office olarak gunde400 falan kazandırır ama tabi vergi levhası falan derken ortak açmak mantkli geliyi
Adanalı misin
Ankaralıyım
İnternettenmi satış yapıcaz
Evet
İnternet siteleri Hepsiburada n11 Trendyol falan
İnternetten yapılacak işi ortak niye olsunki
Trendyol 45 günde veriyor parayı kayut olmqk için bir ay sermaye ister en az 40-50
Oyuzden ortak diyorum ya 20 bin lira yeter ürün tedarik edilir10 bine kalqnda vergi falan
Okadar paramızdayokk ki garibanın yüzü gülürmüüü 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Bunlar ne kadar habern var mı?
@Swanzyy bunlar fan ya pahlı değildir
Şahsen eğitim masraflarını karşılamak için öyle kötü işler düşünüyorum ki size anlatamam. 21k da gözüm yok 2800 lira bulsam, o insan için ömür boyu ücretsiz çalışırım
@Swanzyy çalış
Ablam öğrenciyiz, olmuyor. Neyse boşverin. kusura bakmayın rahatsız ettim. Güzel geceler
@Swanzyy burger king e gir motor kullan bahşişi bol
Aylık 10 15 lazım moruk çok zengin olmamak da lazım götümüz kalkar
Milletvekili olursa kanka alırsın o kadar git akp genclik kollarına
Ne o fikrin babuss
Kozmetik işi home Office olarak gunde400 falan kazandırır ama tabi vergi levhası falan derken ortak açmak mantkli geliyi
Adanalı misin
Ankaralıyım
İnternettenmi satış yapıcaz
Evet
İnternet siteleri Hepsiburada n11 Trendyol falan
İnternetten yapılacak işi ortak niye olsunki
Trendyol 45 günde veriyor parayı kayut olmqk için bir ay sermaye ister en az 40-50
Oyuzden ortak diyorum ya 20 bin lira yeter ürün tedarik edilir10 bine kalqnda vergi falan
Okadar paramızdayokk ki garibanın yüzü gülürmüüü 😭