Bitcoini zaten dolar üzerinden alıyor herkes sadece kimisi yaptırırkenki dolar miktarına bakıyor kimisi TL miktarına değişen bir şey yok. BTC 20.000 dolarken 1000 dolar 7800 TL falandı yanılmıyorsam Yani 1000 doları olan da 7800 TL'si olan da aynı miktarda BTC aldı o gün BTC 35000 dolar olduğunda dolar 7.4 dersek de ikisinin de kazandığı TL bazlı para aynı olur. İki çarpan da değişmiyor çünkü.
0|0
0|0
Soran
2 gü
Ya sanırım komisyonu almıyor veya daha düşük komisyon alıyor diye dolarla alıyorlar
Çok etkisi olmuyordur ben TL ile işlem yapmıyorum sadece fiyat bazlı konuşuyorum ama dediğim gibi komisyon oranlarında değişiklik olmuyor sadece TL ile alırken hacim daha düşük olduğu için bir miktar fazla ödeme olur ama düşünülecek kadar etkisi olmaz. Benim TL tercih etmememin neden sadece çok az coinin paritesi var
Gizli Üye
2 gü
TL ile alsan bile dolara çevirip alıyorsun zaten. Dolar yükselince oda yükselir diye öyle demiş olabilirler. Değer kaybı olmaz mantığı olabilir.
0|0
0|0
Soran
2 gü
TL bazında da btc alınıyor
Görüş sahibi
2 gü
Tl alıyorsun ama aracı firma onu dolara çevirip öyle alıyor diye biliyorum
Hicbisiy alinmaz Şu an piyasa 10 aydir cok şişti Şu an bisiy alirsan elinde kalir yillarca zarari cikarayim. diye ugrasir durursun şu an altin almak daha mantikli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
05BTC 20.000 dolarken 1000 dolar 7800 TL falandı yanılmıyorsam
Yani 1000 doları olan da 7800 TL'si olan da aynı miktarda BTC aldı o gün
BTC 35000 dolar olduğunda dolar 7.4 dersek de ikisinin de kazandığı TL bazlı para aynı olur.
İki çarpan da değişmiyor çünkü.
Ya sanırım komisyonu almıyor veya daha düşük komisyon alıyor diye dolarla alıyorlar
Çok etkisi olmuyordur ben TL ile işlem yapmıyorum sadece fiyat bazlı konuşuyorum ama dediğim gibi komisyon oranlarında değişiklik olmuyor sadece TL ile alırken hacim daha düşük olduğu için bir miktar fazla ödeme olur ama düşünülecek kadar etkisi olmaz. Benim TL tercih etmememin neden sadece çok az coinin paritesi var
TL bazında da btc alınıyor
Tl alıyorsun ama aracı firma onu dolara çevirip öyle alıyor diye biliyorum
Şu an kripto para olarak ne alınır
Hicbisiy alinmaz Şu an piyasa 10 aydir cok şişti Şu an bisiy alirsan elinde kalir yillarca zarari cikarayim. diye ugrasir durursun şu an altin almak daha mantikli
Ayn knk