Son 1 aydır aşırı yükselişteydi. Düşmesi normal. Geçen aylarda 80-90 binlerden 155 binlerce doğru gitti. Şu an 133 binlerde. Ne olur tabi ki bilemem. Bildiğim şu ki, yeni nesil artık paralarını bu şekilde ticarete koymak istiyor. Yeni yatırımcılar daha doğrusu küçük yatırımcılar ise altcoin’leri tercih ediyor. Zira bitcoin almak için aşırı bir servetin olması gerek 😊
Btc ile ilgilenmiyorum ama senin icin sistemime baktim. Dusecegi belliymis dostum asiri alima gecmis. Duzeltme hareketi de olabilir tekrar donebilir ama hala gostergeler yuksek gorunuyor
Baya reklamı yapıldı küçük yatırımcıya kitlediler sonra birden düşürdüler daha da düşer panik yapım ekonomi dilinde keriz silkeleme derler küçük yatırımcılar çıktıktan sonra yükseliş devam eder
Sadece bitcoin degil su anda hepsi dususte.. balinalar is basinda dusukten alip fiyati tekrardan yukseltip saticaklar.. bu yillardir bu sekilde devam eder.. fiyati dusukten aldiysan bekle eski fiyatina cikar zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
26Duzeltme hareketi de olabilir tekrar donebilir ama hala gostergeler yuksek gorunuyor
zarardayım çok fena
kotu durumda kalmissin bir sey diyemem
neden böyle dediniz şimdi
Bitcoine giren bir arkadasim var parasini kandird kardesim saglam degil
Riskli
parasını dolandırıldımı yoksa borsada kayıpmı etti
Bitcoinde parasini kaybetti
son durumu derken şu anlık durumu demek istedim
sence ne olur bilgin var mı
Hiç fikrim yok. Ama görünen o ki düşmeye devam edecek
teşekkürler