Dar tayt dışarıda okula giderken
Mini etek özel günlerde
Yatarken tercih ettiğim pijama türü %70 külot %30 külot taytEvde genel durumda %60 tayt ile %40 yalnız olduğum zaman üstümde hiç bir şey yok Sizin günlük hayattaki giyim tercihiniz ne
Mini etek özel günlerde
Yatarken tercih ettiğim pijama türü %70 külot %30 külot taytEvde genel durumda %60 tayt ile %40 yalnız olduğum zaman üstümde hiç bir şey yok Sizin günlük hayattaki giyim tercihiniz ne
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111ne tarz külotlar seviyorsun
🤣🤣
Sen ne giyiyosun mesela anlatmak istersen dinlerim
yalniz kaldiginda ciplak mi geziyosun😂
Eğer evdeyken yalnızsam çıplak geziyorum o çıplaklık çok güzel birde evde sıcaksa mükemmel oluyor
Çok seksi olduğu kesin canım
@beyzaaa26 valla baya seksi ben bile kendime dusuyorum bazen
Tahmin edebiliyorum canım fena
@beyzaaa26 ee peki siz ne tercih edersiniz evdeyken yatarken
@Buse_nurr genelde şort askılı canım
@beyzaaa26 valla benim g. tum donuyo kat kat giyiniyorm
@beyzaaa26 hmm iyi tercih tayt kadar seksi olmasa ve tercih edilmesinde yeterli sana
@anonimgitlej sesli güldüm valla 😅😅
🤠👍🏼
😇.
İşte popom donuyo değil önemli olan o giysiyi giydikten sonra ki gelen özgüven ve seksilik insana zenginlik gbii gozunu kör ediyor
Buse sen fenasin bebeğim
@beyzaaa26 tesekur ederim aşkım sende bı okadar ateşlisin
Sana yetisemeyecegim aşikar. canım
@beyzaaa26 e tabi canım biz neler neler halt ettik orası kesin kimlerle kimlerle yaptık ama işte sende biraz ateşin var aşkım
Saol canım 😊😊
@beyzaaa26 sende saol bebeğim
Ateş bastı beni 🤣🤣
@beyzaaa26 erkek olsam o ateşi çok buza ceviririm ama erkek değilim olsun ateşli de guzelsindir 😁
😅😅 bence sen daha ateslisin canım
@beyzaaa26 tabi orası doğru bak ben daha atesliyim.
Ben senden çok daha atesliyim ama senin atesinide yerim ateşli kizlar cok sulu oluyor genelde bende ateşim yikseldiginde sulaniyor
Bende de oluyor
@beyzaaa26 vaaay yaş kaç bu arada
@beyzaaa26 beyzacim aşkım benim sende az surtuk değilsin galiba sulanmalae felan 😂😂😂
34
@beyzaaa26 hii ay biraz kaba konuştum yaşın benden küçük sandım özür dilerim abla ne dersen de bana hepside var bende
Önemli değil canım
@beyzaaa26 özür dilerim buse abla
@beyzaaa26 maalesef benim xper puanım bir ama yarın 2 oluyor yarın yazıyım buralardaysan ablacım
Benimde aynı canım
@beyzaaa26 birde benim şimdi çıkmam gerek yarın veya akşam görüşürüz abla
Tm canım
@beyzaaa26 😬😬
@beyzaaa26 ben yazarım sana hadi bay
Bye bye😊
kizlar sakin olun diger dunyada da ates basar yoksa😂
🤣🤣 durumlar fena
@beyzaaa26 yanıyor 😃😃