_Centaur_ | Moda & Stil konusunda 243 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Bana küçük gelen kıyafetler varsa toplar makineye atar yıkarım. Bir koli olarak hazırlarım ihtiyaç sahibi olan birisine veririm. Onun dışında giydiğim kıyafetlerin başkasının kullanmasına karşıyım. Temizlik açısından biraz titizim. Ve bana sormadan giyilmesi hoşuma gitmez.
paylaşmayı sevmiyorum ne yalan söyliyim kız kardeşim bir kıyafetimi giymek isterse ancak ona izin veriyorum bir tek bir ara kız arkadaşlarım tarafından gardırobum butik gibi kullanılıyordu kırılmasınlar diye vermem demiyordum ve bu durum canımı çok sıkıyordu bir gün bir arkadaşım bi eşyama zarar verdi yeni aldığım marka pahalı bişeydi işte o gün karar aldım dur dedim herşeye herkese
Selamlarrrrr 🌸🌸🌸 Çok sık giymediğim bir kıyafetse paylaşırım yoksa paylaşmam ama isterse de paylaşmamak ayıp olur. Eğer biri benden o kıyafeti istiyorsa o kıyafeti gözden çıkarırım çok pahalıya aldığım bir kıyafeti de göstermem her ihtimale karşı..
Nefret ediyorum hayır yani giymek zorunda mısın niye istiyorsun benden bide aylarca geri vermiyorlar versene istemeye de utanıyorum iğrenç bişey benden kıyafet istemeyin
Tek kız çocuğum. Abimin benimle kıyafetlerini paylaşmasına çok alışkınım ama ben başkasıyla paylaşmaya pek alışkın değilim. Ona rağmen yurtta kalırken oda arkadaşlarıma kıyafetlerimi rahatça verirdim çünkü verdiğim şekilde geri alırdım. Eğer verdiğim emaneti verdiğim gibi alacaksam veririm.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
BlackLabel9 | Moda & Stil konusunda 60 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Annem dışında hayır. Dolabımdan cıkarmak istediğimde yardım kuruluşlarına veririm ama.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Alaçatı_mavisi | Moda & Stil konusunda 437 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Yani severimde benim kiyafetlerim pek kimseye olmaz cunku boyum uzun
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
_-RockStar-_ | Moda & Stil konusunda 405 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Yani birinin ihtiyacı yoksa tabii ki de paylaşmam xd
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş