Dantelli olan şeyler yerine boxer ve spor sütyeni giymek, beni erkek mi yapıyor?

Dantelli vs şeyler giyen kuzenimi benim çekmecelerimi karıştırırken yakaladım " bu ne böyle kız dediğin böyle şeyler mi giyer sen neden böyle erkek gibisin?" dedi. Diğerleri yani sıkıştıran ve g0tüme kaçan şeyler ile rahat edemediğim ve rahat ettiklerimi giydiğim için erkek mi oluyorum ben? Bu nasıl saçma birşey
Güncellemeler:
12 gü
Dantelli olan * lütfen düzelt @KızlarSoruyor
- Selam. Bundan öncesinde topuklu ayakkabıyla ilgili bir soruya yorumumu bırakmıştım. Bu soruda da aynı görüşü veriyorum. Önemli olan isim değil tasarımdır. Dantelli çamaşır, spor çamaşır fark eder mi? Her iki sektörde de iyiler olduğu kadar kötüler de mevcut.
Cesaretli, kaliteli kumaş ve pamuklu iç çamaşırları her zaman 1-0 öndedir. İlgini çeker diye Pinterest görsellerinden ilham amaçlı birkaç spor iç çamaşırı modeli bırakıyorum.Tüm bilinenlerin aksine spor iç giyimin daha seksi olduğunun 4 kanıtı!👙💋
1. Yazılı ve şeritli iç çamaşırları gayet seksi duruyor.2. Calvin Klein iç çamaşırını tarz haline getirmiş bir marka. Bir çok dantelli çamaşırdan daha seksi modeller üretiliyor.
3. Rahatlık daha önemlidir. Cafcaflı boncuklu şövalye koruyucu zırhı gibi sütyen giymeye gerek yok!
4. İlgi çekici renkler de bu konuda avantaj sağlar.
En İyi Erkek Görüşleri
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6583Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş