Converse ayakkabı giyiyor musunuz?

- Hayatımın sonuna kadar giyinmeyi düşünüyorum ve giyiniyorum da converse. Benim tarzım. Topuklu ayakkabı bu yaşıma kadar giymedim giymemde bana göre değil. Converse kendimi bildim bileli alırım giyinirim. Mom jean, slouchy jean ya da jean salopet ya da şortlarla kombinlerim. Bazen renkli çoraplar giyerim dize kadar öyle kombinlerim. Seviyorum bu ayakkabıyı benim tarzım çünkü1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5253- Ben daha ergenlik yaşlarımdayken bu converse'ler çooook modaydı herkes giyiyordu bense nefret ediyordum, superstar'lar çok hoşuma gidiyordu, şimdi tam tersine dönmeye başladı converseler hoşuma gitmeye başladı demek ki gerçekten yaş aldıkça insanın zevkleri değişebiliyormuş1|00|0
- Saatine 36 cent işçisine ödeyen Ve kötü
şartlarda köle gibi çalıştıran ve bana 79€ - 129€ kakalamak isteyen Nike firmasının ürettiği Chucks ları giymiyorum.. Giyenlere güle güle giymeler.1|00|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
@Kominikeysinn yani ilk giydiğimde 14 yaşındaydım, Afrikalı çocukların ürettiğini duyunca birdaha giymedim ki ozamanlar 5 mark maaliyeti olan şeyi bana 79 marka satması saçma gelmişti o çocukları kullanıyordu diye.. Marka ile alakası yok üretimi ile var.. Sömürgeninde sömürgecisi.. daha bir kaç marka var öyle sömürgeci hayatda kullanmayacağım.
Ama african cocuklar da başka iş yapamıyor ki. Imkan yok ekonomi yok pazar yok.
5 centte olsa Bu onlar için bi nimet aslında.Tabiki eğitim olmadan hayat sahasi olusamiyor. Ama bununla Nike degil tanzanya Somali devletleri ilgilenmeli...
@Kominikeysinn Devletler değil İnsanlar ilgilenmeli bence, Devletler Paraya bakar gelire bakar, Kazandıran kim? Tüketici.. otomatikmen destekleyende tüketici
Ama o devletlerin geliri yok iste.. Sömürulmenin ana sebebi maalesef bu.
Bu arada Nike tüketimiyor ki üretiyor.. Olumsuz gibi gözükse de olumlu yanları da var..
Avrupada iş sahibi olan birinin turkiyede yatirim yapmasi da bundan çok farksız değil asinda. ×8 kat kar marjı otomatik oluşuyor@Kominikeysinn Nike tüketiyor demedim, Tüketici biziz, sen , ben , o , bu , şundan bahs ettim.. Talep olmazsa bu konunun üzerine gidilse orada üretilse bile en azından şartlar değişir ki şu an artık Afrikadada üretilmiyor insanlar Protesto ettiği için 😃😃 ama ne yaptı İndonesia ya çekti şimdide ordakileri sömürüyor.. Dediğim gibi giyen giysin.. Ama ben almıyorum prensibim gereği..
- paraşüt pantolon aynalı tşört küpeli kulaklar hunharca jölelenmiş ortada birleşmiş horoz ibiği saç ve konvers.
hayalini kurarken mideme kramp giren bir gençtim fkdldldşdisissğğ1|00|0- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Şimdi değil ama biri boğazlı beyaz deri bir diğeri yine boğazlı yeşil conversim mevcut1|00|0
- Almayı düşünüyorum tekrardan, ortaokulda bir sürü vardı😂1|00|0
- Ayak sagligi icin son derece kotu olan bu ayakkabilari kullanmamak daha iyi.1|00|0
- Ayağım taraklı oldugundan girmiyorum giysem bile 1 hafta sonra patlıyor ayakkabı.1|00|0
- şu an dolabımda yok ama seviyorum almayı düşünmeye başladım gjhdjgdk1|00|0
- En son lise 1 de giymiştim sjsjs bazenleri alsam mı diye düşünüyorum da kararsızım1|00|0
- Hayir bana dayanmiyor converse hemen yirtiliyo. Cok sık eskitiyorum ayakkabilarimi1|00|0
- Ortaklıklardan kalkti cok istedim ama bulamadim skdklfjgk1|00|0
- Lisedeyken giyerdim hep artik hosuma gitmiyor eski gibi geliyor1|00|0
- ergenlik zamanlarımda modaydı 2008lerdeydi sanırım. hiç giymedim giymem de1|00|0
- Hiç giymedim. benim tarzım hep klasikten yanaydı. Ya spor ya stiletto1|00|0
- Giydim lisede ama giymesem daha iyiydi ayaklarımı mahvetti1|00|0
- Modası geçecek bir ayakkabı modeli değil fakat çok düz ayakkabı önceden giyiyordum şu an giyinemiyorum sanki yere çıplak ayakla basıyormuşum gibi oluyor özellikle uzun süre ayakta kalınca sıkıntı yaratıyor😑1|10|0
- İnce siyah külotlu çorapla kombinlersen şık durur bence1|00|0
- Asla gecmez bence, onceden cok giyerdim simdi giymiorum1|00|0
- hayir hci sevmem asla da giymem... yanimda bile dolastirmam giyeni..1|00|0
- Hiç giymedim giymem de 😆😆 zaten giysem Temmuz Kocaoğlu gibi olurum 😆😆1|00|0
- ilk converse ayakkabı mı 6 yaşındayken giymişim, bu yaza bir tane almayı planlıyorum1|00|0
- Bir kere giyindim turuncu mavi güzel bir ayakkabı idi sonra giymedim, 😀 sevmem.1|00|0
- Hayır hiç giymedim şimdiye kadar, giymem de.. Bünyeme aykırı..1|00|0
- biliyormusun geçen bu benimde aklıma geldi eskiden rengarenk converslerim vardı sonradan bıraktım onlara ne oldu diye:)1|00|0
- Modası geçti denemez halen bir çok kişi kullanıyor, ancak ben tercih etmiyorum :)1|00|0
- Ayakkabılığımda her zaman yeri var. Bazı kıyafetlerimle çok hoş duruyor.1|00|0
- Çok severim :) 1982 Lakers Modelini özellikle1|00|0
- Eskiden çok giyerdim ama artık yok converseim1|00|0
- Gençken kullanırdım ahahahaja1|00|0
- Giyerdim ama arada giyerim yine1|00|0
- Evet giyorum lacivert birtane var :D1|00|0
- En son ortaokul- lise yıllarımda giyiyordum1|00|0
- Ben hiç giymedim hoşumada gitmiyor zaten.1|00|0
- Modası geçmiş aşırı pahalı bez ayakkabı1|00|0
- hiiiiç ama hiç giymedim1|00|0
- Eskiden 1 kere giymiştim siyahı vardı😂😂1|00|0
- Mode olduğun da giyerdim şu an giymem1|00|0
- Gizli Üye1 ayArtık giymiyorum ama almayı dusunuyom1|00|0