Biliyorsunuz ki birçok moda programları türedi. Kadınlar bu programları işi gücü bırakıp pür dikkat izliyor. Sizce bu programlardan bir şeylerden kapabiliyorlar mı giyimlerine yansıyor mu? Yoksa sadece kaos ortamını izlemek için mi izliyorlar?
Bence etkiliyor, kadınlar nasıl giyineceğini öğreniyorlar.
Izlryenler için birşey diyemem saygı duyarım ama kendimce fikrim. Yapilan moda programlarının çok saçma ve gereksiz olması. Ben izlemiyorum dinlemiyorum uygulamıyorum. Bir-çok insanın dinyelip uyguladığını da zannetmiyorum zaten bence izleyip güzelim gözlerine bu programlarla yazık etmesinler. Çünkü zaten mantıklı tek birşey yok ki. Eskiden işte benim stilimin başlarını izlediydim birkaç kere sonra dedim 'bu bana göre değil' kesinlikle moda adina dogru dusgun bisey yok. Kıyafetini nasıl uyulmadığını anlatıyor giyafete değer tek şey bu. Bunun yanında oradaki gencecik kızlar kendini salak salak şekilde davranıyorlar sırf prim kasmak için. Günümüz sosyal medyasında popüler olabilmek için ayrıca birde orda 'juri' adındaki insanlar oradaki bir dünya insani yine moda adı altında yerden yere vurup aşaliyorlar. Yani izleyenlere saygı duyarım. Ama mantıklı ve izlenebilir bilmiyorum kendimce. Bunuizleyecegime girer yeni bir dizi izlerim ya da yarim kalan kitabımı bitiririm. Kendimce bu çok daha iyi bir seçenek.
Ekonomik durumun giyim tarzını belirleyen en önemli faktör olduğunu düşünüyorum. Bu programlarda ise zaten kaos ön plana çıkıyor. O yüzden, sanmıyorum/çok nadir.
Amaç sadece içinde tutup yapamadığı kaosu izlemek.. Çünkü Türk moda programlarının hiç bir eğitimsel öğretisi yok bu yüzden bilgilenmek için izleyen kimsenin olduğunu düşünmüyorum 👍🏻
Bence etkiliyor. Olumsuz yonde bence daha cok... ne giyeceklerini bilmiyorlar sahile bi iniyorum 100 kili kiz mini etek giymis heryeri heryerde saclari yağlı yağlı dudagini buyuk göstercem diye de minicik dudağına tasira tasira ruj suruyor kipkirmizi iğrenç... Tabi kimisi nqsil3 giyinecegini guzel kavrıyor onlara lafim yok
Tabi ki giyimlerine ve tavırlarına yansıyor. Diziler insanları, insanlar da dizileri yansıtıyor canım memleketimde. İnsanları acıları ve yasak arzuları göstererek ekranlara kitliyorlar.
Programlarda ki giyim tarzlarını örnek alıp öğreniyorlar ama yanlış şeyler öğreniyorlar. Moda dediğin insanın kendine yakistirdigi eşyaların kombinidir. Saçma insanların kendi keyiflerine ruh hallerine göre sacmalayip oturduğu yerden para aldığı garip programların bizlere sundukları değil
İzleniyor ama pek giyimin Güzel olduğu söylenemez genel olarak trend olanları kendileri bildiği renk uyumu ile birleştiriyor ya da instabloggerlara bakılıyor. Ayrıyetten çok fazla kaos ortamı var
Bu tarz programları ciddiye almayanlar hiçbir şekilde etkilenmez hatta jüri gibi yorum yapar ama ciddiye alanlar onlara benzemek için yeri gelir elbise değiştirir yeri gelir makyaj stili öğrenir hatta yeri gelir estetik yaptırır bu durumda etkilenen insanlar bence %50
Adı sadece moda programı ordakilerin, modayla alakası bile yok... sirk maymunu gbi toplamışlar milleti oynatıyorlar.
0|0
0|0
gece-görüsü | Moda & Stil konusunda 181 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hiç izlemedim sadece reklamda falan görüyorum ama oradaki kıyafetlerin kadın giyimini çok etkileyeceğini sanmıyorum.
0|0
0|0
OjeliKadın | Moda & Stil konusunda 193 görüş paylaştı.
Master
1 ay
O tür yarışmalarda kıyafetin ve modanın kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Alışveriş yapılan mağazalar, fiyatlar ve programdaki kavgalar merak edilip izleniyor.
Bencede etkilemiyor B Şıkkı Kaos ortamı yaratıyorlar Bizim millet meraklı millet olduğu için Aaa şu programda tartışma var kavga var ne oldu acaba diye merak ediyorlar ve izliyorlar Zaten programın amacı da o zaten
0|1
0|0
devrikmuhalif | Moda & Stil konusunda 85 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Beni bile etkiledi Ekru pul payet stiletto ton sürton vs hep biliyorum artık:) #uykusuzaytek @jcometopapa
şahsen ben çok izlemiyorum ama izlediğimde kaos için izliyorum. oradaki insanların görüşünün benim için zerre kıymeti yok. zaten aklı başında insanlar olsalardı öyle saçma programlarda yer almazlardı bence.
Yapılan Moda Programlarındaki kadınların giyim tarzlarını Türk kadınlarının giyim tarzları ile eş tutamazsınız Türk kadınını temsil etmiyorlar batı tarzı giyim bunlar çoğu da çok gereksiz
Hiç izlemedim zaten moda programı olduğunu düşünmüyorum. Hunharca tartışıyorlar, sürekli bir kavga fragmanlarından programın ne olduğu belli oluyor. Modaya uygun olduğunu düşünmüyorum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş