Karakterine güvenmeyen insanların işi ne kadar açarsan o kadar prim yaparsın diye düşünürler ama öyle giyinenlere kızmıyorum çünkü bu hale getiren dekolte giyen kadına hayran olan erkekler suçlu
Göze aldım ben sıkıntı yok. karakteri zayıflar eksiler birazdan
angelofthecity | Moda & Stil konusunda 917 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bunun sorgusu olmaz ki 😁 Insanlar dusunup elbise tasarliyorlar... E kadin vucudu erkegin vucuduna gore daha estetik oljnca bunu sergilemek icin boyle bir yol bulmuslar. Sonuc bir butun olmak... Kadinin iyi olan yanini elbisenin eksik tarafiyla butunlemek... Ama estetikten cikip teshir edenden bahsetmiyorum. 😇💙
Bu kadına göre değişir. Kimisi dikkat çekmek icin dekolte giyer, kimisi iyi hissettiği için ( kendini aynada güzel gördüğünde iyi hisseder) ama bazen kötü fizikli kadınlar giyiyo onu ben de anlamıyorum. Beli açık giyiyo göbek 10 metre öteden gidiyo.:D ben de giyerim abartmamak kaydıyla beni öyle beğenmeleri hoşuma gidiyo ve iyi hissediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
73ne kadar açarsan o kadar prim yaparsın diye düşünürler
ama öyle giyinenlere kızmıyorum çünkü bu hale getiren dekolte giyen kadına hayran olan erkekler suçlu
biraz ağır oldu
Biri eksilemiş bile 🤣
erkek olması da tuhaf eksileyenin dldld
Göze aldım ben sıkıntı yok. karakteri zayıflar eksiler birazdan
Insanlar dusunup elbise tasarliyorlar...
E kadin vucudu erkegin vucuduna gore daha estetik oljnca bunu sergilemek icin boyle bir yol bulmuslar.
Sonuc bir butun olmak...
Kadinin iyi olan yanini elbisenin eksik tarafiyla butunlemek...
Ama estetikten cikip teshir edenden bahsetmiyorum.
😇💙
#bence yani...
ben yargılamıyorum sordum sadece ayrıca estetik görüntüye saygımız var 😂
Mutlaka var.
Tabii canimm son derece masumsunuz zaten duserken (!) degil mi? 😁😂
yani şimdi buna ne desem yanlış olur ahaha
😂😂
akıllısı bizi bulmaz.
oo yaşıyoruz yani