Ferace zaten bedeni kople kapatsın diye giyilmiyor mu belden bağlayacaksan elbise falan giy
1|0
0|0
Soran
1 ay
Doğru söyledin bencede
Gizli Üye
1 ay
Mesele vücut hattının belli olmaması çünkü erkeklerin damacanaya bile hallendiği bir dönemdeyiz göğsü kalçası belli olan kadınlara bakması o kadına günah olarak yeter, bunu göz önüne al
Olm cumle belden baglamali diye baslayinca aklima baska bisey geldi. Feraceyi kadinlar vucut hatlari belli olmasin diye giyerler belli olacaksa baska bisry de giyebilirsin
Çarşaf giyeceksin vücudu belli edeninden giyiyorsun amaç ne? 😂 Hint dizilerindeki gibi başı kapalı beli karnı açık giyinenler gibi giyin madem sen de 😅
Soran
1 ay
Sağolun hiçbirşey anlamadınız veya ben anlatamadım
Ya hayır yeni bir ferace aldım ama bu aşırı bol kendimden 2 beden büyük aldım belden bağlasam vücudu belli etmesi imkansız yani böyle çuval gibi duruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
113Doğru söyledin bencede
Onu demek istemedim belden bağlayınca göğüş ve kalça bölgesi daha belli oluyor ama benim şalım örtüyor genede tereddüt ediyorum
Belli edecekse giyme bence. Amaç gizlemek değil mi?
Ya anlıyorum ama şal bağlama şeklim kapatıyo yani şalımı baya sarkıtıyorum
Çarşaf giyeceksin vücudu belli edeninden giyiyorsun amaç ne? 😂 Hint dizilerindeki gibi başı kapalı beli karnı açık giyinenler gibi giyin madem sen de 😅
Sağolun hiçbirşey anlamadınız veya ben anlatamadım
Ben giyme isteğini anlamadım. Daha mı kullanışlı?
Ya hayır yeni bir ferace aldım ama bu aşırı bol kendimden 2 beden büyük aldım belden bağlasam vücudu belli etmesi imkansız yani böyle çuval gibi duruyorum
Burada dinle alakalı hiçbir şey bulamazsın. Önce bunun farkına varmalısın. Ek olarak da zor işler çevrene danış. Memnunsan giy.
Teşekkürler belden bağlamamaya karar verdim😂
Ne olduğunu bilmiyorum o yüzden çok da bir şey değişmedi benim için 😂