Muallime__ | Moda & Stil konusunda 543 görüş paylaştı.
Master
3 gü
Kumaş içeriklerine bakarak polyester içerikli kumaşlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle de yazlık alışverişinde.
Başörtüde de güzellikten ziyade yine kumaşa dikkat etmenizi, pamuk veya ipek tercih etmenizi tavsiye ederim ama ipeği takmak biraz zordur. Çok kayar.
Dış giyim alışverişi de yapmanızı tavsiye ederim. Zira Kur'an'da bizlere dışarı çıkarken, tüm bedenimizi örtecek ve hatlarımızı belli etmeyecek bir dış kıyafetten söz edilmiş ve bu da tesettür kapsamı içine girmiştir.
Bence etek giymeye alışıksan etek al pantolonla başlama derim ama etek giymeye alışık değilsen bol pantolonla başlayıp alıştıktan sonra eteğe gecebilirsin zorlanmamak adına. Ayriyeten etek alırsan eski kısa üstlerini de kullanmış olursun boşa masraf olmaz. Sal olarak da dikkat çekmeyen sade renklerden alabilirsin rengarenk alma hiç kullanışlı değil ilk kapananlar bende dahil o hatayı yapmışızdir sjxhsjxjjss siyah taş rengi kahverengi nude tonlar güzel olabilir çok fazla masraf yapma kullanışlı şeyler al. Mesela boğazlıklar var boynu açık olan şeylerin altına giymek için ya da kolluklar bol tişörtlerinin altına giymek için bunları alırsan hem eski kıyafetlerini de kullanmış olursun
Bogazlik kolluk falan için mirachtextile, etek, tunik, için hooopstore, ayrica lamelifgiyim var ben genelde bunu kullanırım hem fiyat uygun hemde herşey satılıyor sadece kolluk vs yok orada sonraa mizalle var suudcollection ayrıca bunların toplu bir şekilde bulunduğu Modanisa var modanisada istediğin her şeyi bulabilirsin. Şallah için dediğim lamelif giyim ve freshscarfs a bakabilirsin
Kızlar Ne Diyor (4)
Başörtüde de güzellikten ziyade yine kumaşa dikkat etmenizi, pamuk veya ipek tercih etmenizi tavsiye ederim ama ipeği takmak biraz zordur. Çok kayar.
Dış giyim alışverişi de yapmanızı tavsiye ederim. Zira Kur'an'da bizlere dışarı çıkarken, tüm bedenimizi örtecek ve hatlarımızı belli etmeyecek bir dış kıyafetten söz edilmiş ve bu da tesettür kapsamı içine girmiştir.
Hayırlı olsun.
Çarsafmı giyilmeli
Allah razı olsun
Öyle bir kıstas yok. Bunun ismi ferace olabilir, pardesü olabilir, kaban olabilir, pelerin olabilir...
Etek nasıl olmalı peki
O sizin kararınıza kalmış. Nasılsa dışarıda eteğinizin gözükmemesi gerekiyor.
Nasıl yani etek gözükmeyecekmi
Rica etsem bacım yazarmısın bana bi
Ayy cok teşekkür ederim:)
Yazarmısın bana link atarmısın boğazlık vs etek vs örnekleri
Yazma sansın var mı
Instagramin var mı oradan sayfaların linkini atabilirim
Kullanmıyorum ünsta
Burdan yazsan olurmu
Bir dakika o zaman
Tamam
Bekliyorum
Bogazlik kolluk falan için mirachtextile, etek, tunik, için hooopstore, ayrica lamelifgiyim var ben genelde bunu kullanırım hem fiyat uygun hemde herşey satılıyor sadece kolluk vs yok orada sonraa mizalle var suudcollection ayrıca bunların toplu bir şekilde bulunduğu Modanisa var modanisada istediğin her şeyi bulabilirsin. Şallah için dediğim lamelif giyim ve freshscarfs a bakabilirsin
Yazarmısın özelden bana
Baska