Valla ben model ıyı demedım ozel bolgesı acık olması ve vucut corabı sevdıhım ıcın guzel dedım bunu parcalat erotizm sevıyosan ıyıdır popo buyuk galıba 😉
Boydan kazananlardansın belkı :)) 75 cok kılolu degıl bence gayet dolgun balık etlı ve iri popokalın bacak oldukca seksi yakısır parcalat ve tokat 🖐😂😂 tadından yenmez doggy de kocan yasadı ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Aynen bence çok fazla beğenmedim ama indirimde diye aldık öyle değişiklik olsun
Parçalatmam okadar para verdim😂😂zaten özel bölge açık 😂😂
E uyguna aldım demıssın bu model parcalanır be onun zevkı daha guzel yırtıldıhı andaki halı daha seksi ve erotık 😃
Okadarda uygun değil tabi diğerlerine göre uygun😂😂 birde kocam beğenmezse bu iyi yorum yazan erkeklere sorarım 😂😂😂
Valla ben model ıyı demedım ozel bolgesı acık olması ve vucut corabı sevdıhım ıcın guzel dedım bunu parcalat erotizm sevıyosan ıyıdır popo buyuk galıba 😉
Kiloma bakacak olursan belli zaten büyük😅
Boydan kazananlardansın belkı :)) 75 cok kılolu degıl bence gayet dolgun balık etlı ve iri popokalın bacak oldukca seksi yakısır parcalat ve tokat 🖐😂😂 tadından yenmez doggy de kocan yasadı ☺️
Teşekkür ederim 😄 ben balık etlinin bir tık üstüyüm bence ama bilemiycem balıketli diyemde var 😂😂😂
Boy kilo neki
Yani çok aşırı güzel değilde indirimdeydi aldım öyle😂
Bazen anlamıyorum insanları niye buna para veririsin ki? Sonra türkiye niye gelişmiyor? 😂
turkiyenin gelismemesinin tek nedeni bu kadincagizin aldigi ic camasiri degil bence yinede sen bilirsin
Sağol valla haklı biri 👍🏻 jdjdjdjssj
Çok uzun değil orta
Kaç ama işte
napcan lann
Valla bende merak ediyorum bebiş napacak djdjjdsj bir soru sorulduğundada kız düşürmeye çalışmasalar olmaz
1.50 çıkarsan yakışmaz
Ahhahshhshs seni mi düşürecem
muhammed ali
ateşilisin yani