Bence yansıtır. Eğer süslenmeyi püslenmeyi sevmeyen kıyafete önem vermeyen biri düz şeyler giyebilir. Renkli kişilikler renk renk giyebilir. Ruhunda şehvet olan kişiler de sayamam burada şimdi :). Ama bazen ters köşelerde olur. Sade giyinen hiç beklemediğimiz kişilerde çok değişik giyebilir.
Kesinliklee yansıtırr, sıradan ve kalitesiz iç giyimleri sevmiyorum. İç giyim aslında insanın kendisine verdiği değerdirr insanın tenine 1. derecede yakın olan bir ürün kalitesiz olmamalı. Her zaman söyleyip savunmuşumddur; iç güzellik önemlidir.🎈Kendimi iyi hissetmeyi seviyorum iç giyimime her zaman önem veriyorum💃😇 bana göre iç giyim kesinlikleeee Siyahhh olmalı şehveti de tutkuyu da aşkı da kendinde barındırmalı ve yansıtmalı..🎈🎈🎈🎈
Bastırdığımız duygular değil bizim iç dünyamızı yansıtıyor. Biz o iç çamaşırları kendimizi iyi hissetmek için tercih ediyoruz. İc giyime gösterdiğimiz özen ile dış giyime gösterdiğimiz özen doğru orantıdadır. Sadece iç giyim bize ve partnerimize özeldir.
0|1
0|0
Balzacc | Moda & Stil konusunda 210 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben bazı durumlarda yansıttığını düşünmekteyim. Her iç çamaşırımız olmasa da giydiğimizde kendimizi daha iyi hissettiklerimiz, ayrı tuttuklarımız elbette vardır. Bu ayrı tutulanlar için ruhu yansıttığı doğrudur.
0|2
0|0
beyazorkidem | Moda & Stil konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
İç çamaşırı bir kadının kalbinin merkezinde yatan duygulara ilişkin algılarını yansıtır. Favorim tartışmasız siyah iç çamaşırı: Güçlü ve ateşli! 🔥😉
Ben bunun iç çamaşırıyla kıyaslanacak birşey olduğunu sanmıyorum. Ruh halime göre de giyebiliyorum çünkü. Ama cinselliğe önem veren kadınların iç giyime de önem verdiği bir gerçek..
Bastirmakla alakasi yok. ama ruhu yansitir dis giyim de ic giyimde... sorgulanmasi o kadar sacma soru ki. sey gibi yediginiz yemek damak tadinizi yansitir mi? Eh yani tabiki aw gsgsgs
Bence yansıtıyor, en azından genel olarak.. sade ve koyu giyinen insanlar genelde durgun sakin olurken daha canlı renkli giyinenler tam tersi olabilir..
0|1
0|0
hhangoverr | Moda & Stil konusunda 220 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Yansıtır iç giyim insanın içindeki gizli dünyasıyla ilgili mesajlar verebilir
0|1
0|0
Cailleach | Moda & Stil konusunda 190 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Elbette. İç giyimime hep özen gösteririm kalitesiz ucuz tek parça yoktur. Bazı özel parçaları giydiğimde ektra bir iyi hissediyorum kendimi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
6937Sen nasıl giyersin
Her zamannnnn dışıma gösterdiğim özeni, içime de gösteririm. İç ve dış birbirini tamamlamalı.🍓
Sade hayat içinde çok renkli dünyam var
Nasıl olmalı peki
Yansıtır. Ruhu sarar iç giyimiyle
En sevdiğim alışveriş kategorisi.
Normalde de rahatima düşkün biriyim iç giyim konusunda da öyle
Normal bir kıyafetin altından çıkan iç çamaşırlası ruhumu teslim etmeme bile vesile olabilir 😬😬
Kaynak:Gütüm (uydurma babında)
Çok doğru