Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! Ve dünya starlarının neredeyse tamamı fiziği giyimi vs gündemde.
Hiç biri sanatıyla gündemde kalmıyor. Ya yaptığı bir sacmalikla ya giydiği dekolteyle ya da uçuk ve magazinsel ilişkileriyle.
Benim için sanatçı Barış Manço dur mesela.
Adamın kişiliği sesi eserleri tam bir sanatçı. Benim görüşüm bu tabi
Demişsin ya insanın böyle güzel fizikli modern karısı olsa daha ne ister😌 bunu insanlara göstermek gibi bi çaban var
Hakediyorsun nasıl eşinin her istediğini giymesine izin verirsin bunun neresi modernlik! Bi nevi karını başkalarıyla paylaşmak oluyor, ama yine de sen bilirsin olunca görürsün
@makyajlıgöz ne bileyim ya 🙄 ben kocam beni öyle rahat bıraksın istemezdim kıskanmayınca sevmiyor gibi oluyo
@makyajlıgöz onlar olmazsa uğraşacak başka şeyler oluyor. Bişey yüzünden yaşlanmak gerekiyor
@makyajlıgöz ne var peki
ama sen hiç tatmadığın bir şey ise tabiki canın istemez birlere tatsaydın vazgeçemezdin
@makyajlıgöz naneyi yediğinde görüşürüz bebakamin 😌 bizde elvççç evlenmeyiz deik şimdi ikinci öocuğu bekliyoruz
tamam buradan yazma sana zahmet makyajlıgöz sana dedim mesaj olarak yaz diye ama istemedin hayaticik kusura bakma
güzellik uğruna kadınlar neler yapıyor benden iyi biliyorsundur. senin şimdi ihtiyacın yok ama ilerde olacak
hepimiZ insanız illaki ihtiyaç duyarız cinsel ihtiyaç duyduğunda ne yapacaksın buradan sormak istemezdim amanesaj kapalı senin
Kadınları basit ve paçavra gibi gösteren her eyleme, konuşmaya ve görsele karsiyim. Kötü bile denemez berbat ötesi ucuz duruyor.
En İyi Kız Görüşü