Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'ya saldırı girişiminde bulunuldu. Başrolünde bulunduğu yapım için çekimlerden dönen dönen Sarıkaya evine giderken kimliği belirsiz bir şahıs küfürler yağdırarak arabasına tekmeler savurdu.Bunun üzerine ünlü oyuncu karakola gidip şikayette bulundu. İddialara göre eski sevgilisi Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya'ya koruma ekibi yolladı.
Saldıran kişinin ünlü oyuncuya saplantılı, onu sürekli taciz eden biri olduğu söyleniyor.
Kendisine bu korkunç olaydan dolayı geçmiş olsun diyorum.
Sizce ünlüler can güvenliği için korumayla mı gezmek zorunda?
Doğruluğunu bilmem ama ben bu serenayı cok sevemiyorum guzelliğine lafım yok ama işini yapamıyor oyunculuk konusunda cok başarısız buluyorum. Hep bi dizi film bi yapımda bulunduğunda magazinsel açıdan bir olay yaşanıyor. Dizi film çektiği kişilerle gerçek hayatın da ask yaşamasıda isinde ne kadar profosyonel olmadığını gösteriyor. Serenayın karakteri lale devrindeki oynadıği karakterde kilitli kalmış gibi zengin iş adamı olsun benden buyuk olsun. Şimdiki sevgilisininde seren ile onceden sevgili olmasıda cok garip lale devrindeki basrol erkek oyuncuyla ikisininde sevgili olmasida garip. Eğer haber yanlış ise tam bir strateji oyunu derim doğruysa adelet sistemimiz ve güvenliğimiz açısından üzülürüm.
Eski sevgilisinin koruması çok güzel. En güzel detay bu. Ünlülerin işi zor. Çok geçmiş olsun. Sevdiğim bir oyuncu, neyse ki daha beteri olmamış. Anlayamadığım şu; Serenay Sarıkaya'nın evine nerden biliyormuş bu kendini bilmez?
Tüm eski sevgilileri birer koruma gönderse RTE gibi gezer ortalıkta. Geçmiş olsun işte saplantılı psikolojisi bozuk ve toplum içinde dolaşan çok kişi var. Bu sitede de çok var.
Demek ki evinin adresini herkese vermemeli. Sonuçta bu karakterler para için bedenlerini sergileyenler. Bu yüzden bizim saplantılı erkeklerimiz taşkınlık yapmıştır. Yapanı hadım edelim etek giydirelim kafasındayım. Ama sizlerde lütfen daha dikkatli olun.
Evet üzücü sevmek zorunda değiliz kimseyi ama saldırmak Ne? Gerçi sosyal medyada bile yaşıyoruz bu durumu öyle değil mi? Sözsel taciz saldırı felan normalde olmasıda kaçınılmaz. Bu insanlar sokakta geziyor.
bunun kaynağı sanatçılar değil bunun kaynağı ükledeki gelir eşitsizliği adaletsizlik eğitim de fırsat eşitliğinin ortadan kaybolmasıyla büyük bir kesimde oluşan cehalet , hırs zevginlere duyulan kin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Bu Umut Evirgen de ne adammış. Devlet içinde devlet gibi aynı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Ne koruması ya oldu bizde alalım koruma o zaman bize de laf atan arkamizdan gelen var
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş