Boşanma'dan sonra çiftler herkesin görüp duyabileceği bir şekilde birbirlerini rencide edecek, üzecek bir davranış sergilediler mi?
Cevap " Hayır " ise bence bir sakıncası yok. Genelde boşanma olsun olmasın, özel konuların detaylarının herkes tarafından bilinmesi böyle durumlarda herkese söz hakkı verir gibi bir durum oluşturuyor.
Ve bunun sonucunda, kimse kimseye hesap vermek zorunda olmasa da saygıyı yitiriyor maalesef.
Sözün özü.. Sosyal medya ve benzeri durumlar ileride karşınıza sıkıntı çıkarabilecek malzemeler içermemeli.
herkes evlilik oyuncak olmuş cart curt demiş de bu sizi ilgilendirmez ki. türkler nedense bireysellik konusundan bihaberler her şeyin toplum için yapıldığını toplumu bozma amacında olduklarını falan düşünüyorlar komplo teorileri var bir de çok komik. isteyen istediğini yapsın size ne.
Sanırım ilk boşanma kararı aceleyle alındı. Etraflıca düşünmeden, birbirlerini dinlemeden hareket ettiler. Boşandıktan sonra da bu kararı yanlış alınmış bir karar olarak gördüler. Birbirlerini hala sevdikleri ve değer verdikleri için de tekrar evlendiler. Eğer saçma sapan bir sebepten ötürü boşanmış ve hala birbirimizi seviyorsak, elbette ikinci kez evlenirdim.
Hayır, vermezdim. Evlilik hayatı, sevgililik hayatına benzemez. Ayrıl, tekrardan bir araya gel falan. Çocuk oyuncağı değil bu. Ayrılırken iyice düşünür öyle alırım o kararı. Ani kararla hareket edersen pişman olur, tekrardan bir araya gelirsin tabi...
Bu tür magazin 'aşklarından' tiksiniyorum. Çok yapmacıklar. Hep dikkat çekme çabaları içindeler. Azıcık unutuklarında hemen bir sevgili , bir ayrılık, bir kavga ve ya bir barışma ortaya atıp gündeme gelmeye çalışıyorlar. Soruna gelirsek , ikinci bir şans verir miyim? Yüksek ihtimal hayır vermem. Bir kere bittiyse bitmiştir benim için. Ama hayatın benim için ne planladığını bilemem tabi. Asla, asla dememek lazım.
Bilmiyorum şu an bunun hakkında konuşamam sonuçta evli değilim, o zamanki duruma bağlı ama eğer barışırsam da tekrar böyle şatafatlı düğün yapmam sade bir nikah kafi. Ama istemezdim sanırım boşanıp tekrar barışmayı, bitti mi biter.
Düşük bir ihtimalde olsa verilebilir yaşananlarla ilgili. Ben eski esime sans vermem cok uyardim dinlemedi gecti Bor'un pazarı... Yinede severim ama insanı olarak kötü olsun istemem
Birbirlerini anlamadan boşanmasalardı keşke. Neyse ki mutlulukla sonuçlandı. Eminim ki daha sağlam sürecek evlilikleri. İkisine de sonsuz mutluluklar diliyorum
yok evli degilim veya bosanmadim ama oyle bi sey olsa bi daha sans vericemi sanmam hele hatirladigim kadariyla sinanin sevgilisi hamileydi ihanet afedilmez
Eğer boşanacak kadar büyük sorun yaşandıysa affedildiği zaman o sorun hicbir zaman yok olmaz sadece rafa kaldırılır sınırlı olduğunuz zaman o raftan biranda kafaya düşer sonrası daha kötü olur
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Evlilik müessesesindeki nikah meselesi dini bir hükme tabi olduğundan dolayı eski eşimize şans vermeden önce dinen evlenebilecek durumda mı değil mi eşler bunu iyi düşünmelidir. Çünkü meselenin ucu geçersiz nikaha kadar gidebilecek şekilde tehlike arz edebiliyor.
sonsuza kadar eşim olurdu ama ikinci bir şans aslaa gerçi yaptığı hataya göre değişirr katı olmayayım hadi aldattıysa gururumla oynadıysaaa bırak şans vermeyi sömürürüm onun hayatını defolsun
Ben sakıza dönen ilişkileri hiç sevmiyorum maalesef. Ya adam akıllı olsun ya da tek seferde bitsin. Biten ilişkiye de tekrar şans vermek.. Bilemiyorum 😅
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
sanmıyorum matah bir şey olsa ilkte başarırdık evliliği. :D
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Bende görünce anlayamadim zaten evli değiller miydi diye şaşırdım 😄
0|0
0|0
Görüş sahibi
2 gü
@sonnisim o belli 😂
Görüş sahibi
2 gü
@sonnisim sanki sensin nerden biliyorsun 😂
Görüş sahibi
2 gü
@sonnisim evlenmiş insanlar hakkında partner diye konuşma bence sonuçta karı kocalar 😂
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
2 gü
@sonnisim seninki bu neyin kıskançlığı anlamadım 😂
Görüş sahibi
2 gü
@sonnisim görüşünden dolayı diyorum ben niye kıskanayım hayranı olsaydım sevmeyi bırakırım ama değilim 😂
Boşandıysam tüm sanslarini tuketmistir geriye dönmem demek istiyorum ama büyük konuşmaktan cok korkuyorum hayatta hep asla yapmam dediklerimle sinandim
@sonnisim boşanma kararı almışsam o da umrumda olmaz kadinlar için yatak sizin kadar hayati bir sey degil. Ama kocam bana cok haksizliklar etti kendi kendime bazen millet sadece fuckbody falan bulup öyle takılıyor en azından yatakta iyi bosver görme her seyi diyorum 😂
Bnce onlar sadece dikkat çekmek için öyle yaptı birincide dikkat cekemedik bari ikincide dikkat çekelim diye düşündüler. ve hayır bn bı daha şans vermem.
0|0
0|0
Gizli Üye
1 gü
bosanmamiza sebep olan sorunlari cozebildiysek ve bosandigimiz donemde onun hayatinda başka biri olmadiysa olabilir.. buyuk konusmamak lazim.. bye
Bunlar nasıl insanlar yahu evlemeden zaten evli gibi yaşıyorlar bunlar için evlilik formalite üç gün sonra bir bakmışsın yine boşanmışlar boşanmak evlenmek bunlar için çok kolay Allah akıl fikir versin
Çok yapmacık bi karı hiç sevmiyorum oyunculuğuda bk gibi
0|0
0|0
Gizli Üye
2 gü
Bunların amacı dikkat çekmek. Ben boşanma aşamasına gelecek kadar bir şeyler yaşamışsam asla bir şans daha vermem çünkü sevdiğimden öyle kolay ayrılamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10961Boşanma'dan sonra çiftler herkesin görüp duyabileceği bir şekilde birbirlerini rencide edecek, üzecek bir davranış sergilediler mi?
Cevap " Hayır " ise bence bir sakıncası yok.
Genelde boşanma olsun olmasın, özel konuların detaylarının herkes tarafından bilinmesi böyle durumlarda herkese söz hakkı verir gibi bir durum oluşturuyor.
Ve bunun sonucunda, kimse kimseye hesap vermek zorunda olmasa da saygıyı yitiriyor maalesef.
Sözün özü..
Sosyal medya ve benzeri durumlar ileride karşınıza sıkıntı çıkarabilecek malzemeler içermemeli.
Özel özel de kalmalı.
Eğer saçma sapan bir sebepten ötürü boşanmış ve hala birbirimizi seviyorsak, elbette ikinci kez evlenirdim.
2. Bir şans vermek , ilk verdigin şansa ihanet etmektir !
#Just
Ben küçükken oynadgimız evcilikte bile 1 kere daha ciddiydik
@sonnisim o belli 😂
@sonnisim sanki sensin nerden biliyorsun 😂
@sonnisim evlenmiş insanlar hakkında partner diye konuşma bence sonuçta karı kocalar 😂
@sonnisim seninki bu neyin kıskançlığı anlamadım 😂
@sonnisim görüşünden dolayı diyorum ben niye kıskanayım hayranı olsaydım sevmeyi bırakırım ama değilim 😂
@sonnisim ahaha
Evet cevap?
İkisinide sevmiyorum ama kızı beğenmedim çok zayıf erkekte sarışın ama bu kıvanç Tatlıtuğ değil 😄
@sonnisim sanki kadınla birlikte oldu ahaha sen kendine bak sen nasılsın 😂
Yabyatakta iyiyse
@sonnisim boşanma kararı almışsam o da umrumda olmaz kadinlar için yatak sizin kadar hayati bir sey degil. Ama kocam bana cok haksizliklar etti kendi kendime bazen millet sadece fuckbody falan bulup öyle takılıyor en azından yatakta iyi bosver görme her seyi diyorum 😂
Yatakta iyi yani doyuruyor seni
@sonnisim evet iyi olduğu tek konu hatta 😂
Oo iyiyse biraz zor ayrılır sin demedi deme
@sonnisim ayrılmayı düşünmüyorum zaten hatalarını düzeltme çabası var. Cabalayan adam bırakılır mi. Seviyorum da hala kocamı.
Hiç yaparken orgazm tadını aldinmi
O kadar ovdun maden
Doğru 😊
😌😌
Dert mi yaa? 😅
@ofyaayeter yok değil ya 😂
Bencede yani 😂
Var var bilimsel açıklamsı fdjnmk
Sadece kerizler düşer