Bunlar şarkı sözü, sugar daddy muhabbeti de şeyden geliyor: böyle İbrahim Tatlıses gibi yaşı büyük olan erkekler para karşılığında genç kızlarla evleniyorlar veya sevgili oluyorlar. Kızlar da bu erkeklere sugar daddy yani Türkçeye çevirince şeker baba diyorlar. Yazdığım şarkı sözleri de bu olaya hitaben yazılmış bir şarkının sözleri. Sözlerin Türkçesi: Beni sever, bütün parasını bana verir. (Pahalı marka isimleri) Benim şeker babam 😂😂
Kırışıkları bana ait olmayan birini napayım yüzüne bak bak bir yere kadar, anılarında yer almadıysam hatıralar biriktirmediyse ömrünü zamanını benle değerlendirmediyse. Banane. Sevgi benim için gençlikte güzellik, yetişkinken el ele verip çocuk büyütmek yaşlanınca torun sevmek torunun ellerinden tutup birlikte biriktirdiğimiz anılarımızı anlatmak. Yılların sanatçısı mutluysa eleştirmek yakışmaz bana. 🙂
Sübyancı resmen, Halktan biri bunu yapsa linç edilirdi neden sanatçı yapınca kimsenin sesi çıkmıyor bu düpedüz sapıklıkkk. Kız zaten para peşinde zavallı
Ben 15 yas küçük birine takilsam kendi yasitina göre bul yok babam yasindasin falan, o yüzden bunlarin beraberliyini normal görenler normal deyil,43 yas ne demek bu
Gizli Üye
11 gü
Ünlüler yapınca neden herkes normal karşılıyor anlamıyorum bu resmen sübyancılık.
En İyi Kız Görüşü