Yani ben bunları biraz ergence olarak nitelendirir im Eğer bunlar aşkı simgeleyen bir şeyler olarak değerlendiriliyorsa Hani bazı insanlar söylüyor ya işte bunlar bizim aşkımızın kazıcı simgeleri ben buna biraz karşıyım Çünkü aşkı simgeleyen Bence daha kalıcı şeyler olmalıdır Örneğin ağızdan çıkan bir söz bazen bir kelime bile veya kelime olmasa bile bazen bir bakış bile vücudun beni bile o aşkı simgeleme yeter de artar bile onun için böyle şeyleri hiç gerek yok diye düşünüyorum Bunlar biraz Çocuksu
Ben dövme yaptırma tarafında değilim, insanlar geçici olarak da oldukça güzel dövmeler yaptırıyor ve kalıcı dövme yaptırıp da Allah'ın yaratmış olduğu vücudun doğallığını bozmayı doğru bulmuyorum. Elbette her dövme severin zevki farklıdır ama ben o kalıcı dövmelere hiç bir zaman ilgi duymamışımdır.
Çoğuna göre benim görüşüm saçma gelebilir ama ben yine söyleyeceğim.
Ben, bana emanet edilen bedeni olduğu gibi, zarar vermeden teslim etmekle sorumluyum. Ne dövme ne başka bişey. Vücuduma zarar verecek her şeyden kaçınıyorum.
Aşkla dövmeyi bağdaştıran nesli hiç anlamadım anlamayacağım. Bir kere gerçekten seviyorsa ve değer veriyorsa bunu hissettirir zaten. Göze bişeyler sokmaya gerek yok hani. Gün gelir ayrılırsın bişey olur, sonra damgalı éşşek gibi dolaşırlar etrafta.😂
Yaptırmam. Böyle popülist davranışlardan da hiç hazzetmem. Benim eşim ya da sevgilim olacak kadın da bilir ki onun yeri benim kalbimin, ruhumun en derinlerindedir. O yüzden böyle birşeyi hem benden beklemez hem de talep etmezler..
Məktubu yaptırırmıyım bilmiyorum ama şu an ki kız arkadaşım kalp hastası ve ne olacağı belli değil açıkçası onun kalp ritmini koluma ya da göğsüme çizdirmek isterdim.
Kesin olarak HAYIR diyemem. O aşkın boyutuna bağlı. Sevdiğim ölüm döşeğindeyse hem ona son bir moral (seni unutmayacağım) hem de kendime manevi destek olarak yaptırabilirim. Veya 20 li yaşlarda ayrılıp 40 larımda halâ onu unutamamışsam yaptırırım. Ama sevdiceğim yanı başımdaysa yaptırmam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2213Ya, ben kolumu kapatmak isterdim ama güvenlik ili engel canım
Ben, bana emanet edilen bedeni olduğu gibi, zarar vermeden teslim etmekle sorumluyum.
Ne dövme ne başka bişey.
Vücuduma zarar verecek her şeyden kaçınıyorum.
Ali ilk mesajını dövme yaptırsın sjsjsj
Merhaba yazmışımdır 😂
😂 o ne yaw
Tanımadığım adama roman yazacak değilim ilk mesaj merhaba olur😂
Bi merhaba ile adamı kendine köle ettin helal olsun sana 😆
Köle etmedim ya 😁 ama beni çok seviyor biliyorum 😁
e evlenin artık kaç sene oldu @Adanali_ neyi bekliyosun bas nikâhı şahit ben olcam 😃
Kaçırırım belki😁