Enes Batur denen ergen, önceki akşam sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile tepki çekti. Batur, "Sarışınlar varken esmerlere bakanlar... Evinde Ferrari varken dışarıdaki Tofaş'a bakmak gibi..." ifadelerini kullandı. Ünlü YouTuber bu açıklamasıyla büyük tepki topladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sanki herkes dört dörtlükte bide milleti esmerini, sarışını eleştiriyorlar. Bunlar hep cekememekten, kiskanc gopekler... Enes Batur da parayı buldu bir değişti bir degisti, bir yerleri kalktı adamın. Enes Batur gibi düşünen zihniyetsizlere bakılmaz asilim. Kesin spor salonunda kendisinden kat kat yakışıklı esmer hemcinslerini görmüştür sonra da "sarışın daha yakisiklii" demiştir. Zaten sosyal medyada sallayan sallayana Mevlana' nin çok beğendiğim bir sözü var" Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yoktu, ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu" Enes de onlardan, uzerinde kıyafet var, kaşı gözü iyi ama insan değil. Yazikk!!
Kafalar pırıl pırıl ne numarası ben kendimden örnek versem ben öyle dört dörtlük Kadın sevemem normal olsa yeter sizin normaliniz de yakışıklı istiyor yani sıkıntı sizde hep şikayetsiniz ama kendinizde hata aramıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
85Kaşı gözü iyi mi 🤭
Siz tam olarak ne oluyorsunuz 🤭
Bilmiyorum dhsh
🤣 🤞
Kaç oldu toplam 😀
@JAPANMOTORS nee
Esmerler artık çekilmez dediğine göre baya sevgilin oldu 😀
@JAPANMOTORS hiç olmadı 🤣
Kezban mısın sarışınlar da sıkıntılı çıkartıyor
Doğrudur 😀
@Powermax he kezbanım ya size göre kezbanız hep zaten illa sarı olmak lazım
Asıl size göre sarı olmak lazım tip konusunda siz daha yatkınsınız bana kendi hemcinslerini anlatma
@Powermax banane be ben yemem sizin numaraları ben esmer severdim anladım cacık olmaz sarıya gidiyorum
Kafalar pırıl pırıl ne numarası ben kendimden örnek versem ben öyle dört dörtlük Kadın sevemem normal olsa yeter sizin normaliniz de yakışıklı istiyor yani sıkıntı sizde hep şikayetsiniz ama kendinizde hata aramıyorsunuz
@Powermax her neyse bacım boş ver 🤣
Başörtü olup dini bütün yaşayan biri miyiz acaba bacım falan derken
@Powermax şaka yaptım yani kasma boş ver beni de ciddiye alma boş konuşurum ben🤣
Kapalısın anladım seni güldüğüne göre evet lafını aldım
@Powermax 🤣🤣
İkinci Evet aldım evet Arap Erkeklerle uğurluyorum seni hadi bay bay
@Powermax bana sarı civciv lazım evruplaı
Müslümanlıkla Bez kölelerine Sarışınlar bakmaz
@Powermax anlamadım ama onlar bana bakıyor dnmsmsmsksk
Siz kapalılar ne kadar yanıyorsunuz neyse banla geç kapalıları sevmiyorum zaten
Elime verseler ne döverim var ya