Evde boş boş oturmak yerine bir insan kendisini en iyi şekilde nasıl geliştirebilir? Dil öğrenmek, bol bol kitap okumak vs. neler önerirsin?Boşa zaman öldürmek yerine evde nasıl verimli vakit geçirilebilir?
Sonrasında paraya da çevirebileceğiniz hobiler öğrenebilirsiniz. Bolca kitap okuyabilirsiniz, bedeniniz icin spor yapabilir, diksiyonunuzu daha iyi seviyeye getirebilirsiniz, ev düzeni, tasarruf etme, sade yaşam, parayı yönetme vb. konularında araştırmalar yapabilir, video ve belgeseller seyredebilirsiniz.
Bak her insan dış görünüşü ile agirlanir fizik olarak çok spor yaparak kendini gelistir sonra diksiyon önemli daha sonra yabancı dil eğitimi daha sonra yazılım öğren ve yabancı ülkeye uç
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
merkürkedisi0 | Kültür & Sanat konusunda 248 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Şahsi fikrim çalışmıyor evde olsaydım çeşitler eğitimlere katılıp sertifika alırdım. Makyaj eğitimi, manikür pedikür eğitimi, protez tırnak vs
Kitap okuyarak kendi gelişiminize katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorum. Aynı zaman da son çıkan dizileri izleyerek genel kültürünüze katkı sağlamış olursunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
712Ne güzel tavsiyeler, gençler faydalanın bu görüşten.
Harbiden öyle ya 24 saat bana yetmiyor 😑
Vs kitap okumak namaz kilmak