Çevrimiçi müzayede evi ComicConnect tarafından satışa çıkarılan 1938 yılına ait Superman çizgi romanı rekor fiyattan alıcı buldu. Piyasaya 1938 yılında çıkan Action Comics # 1 isimli çizgi roman o dönem 10 cente satılırken, şu anda dünyanın en değerli çizgi romanı konumunda bulunuyor. Çizgi roman, Superman’in kökenlerinin hikayesini içerirken, süper kahramanların türünün başlangıcı olarak kabul ediliyor.
Günaydın, Ben almazdım, biriktirme ve saklama düşüncesinden uzak olduğumdan dolayı bu doğrultuda hareket ederdim. Ama bu tarz kült şeylere yatırım yapanlar bir nevi borsa gibi düşünüyorlar. Zevk için , koleksiyoner oldukları için değil☺️
0|1
0|0
merakettimmişte | Kültür & Sanat konusunda 243 görüş paylaştı.
Master
12 gü
sırf 83 senelik kitap diye o parayı ona vermezdim zaten param yok gerçi :/ keşke dedem alsaymış gençkene zengin olurdum 😔🥺😂 ayrıca bu parası olan insanlar parayı harcayacak yer bulamıyorlar ha
0|0
0|0
CreepyCreepy | Kültür & Sanat konusunda 104 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1115Ben almazdım, biriktirme ve saklama düşüncesinden uzak olduğumdan dolayı bu doğrultuda hareket ederdim. Ama bu tarz kült şeylere yatırım yapanlar bir nevi borsa gibi düşünüyorlar. Zevk için , koleksiyoner oldukları için değil☺️
Sevseydim alırdım