Sizlerin merakla gitmek isteyip de pandemiden dolayı ertelediğiniz müze gezileri var mı?

İstanbul turuncudan kırmızıya dönmüş. Yani çok yüksek risk taşımakta. Tekrardan yasakları gündeme getirmezler umarım. 😐
Bizim Kocaeli'de turuncu son tabloda öyleydi. Yasaklar yapılması gereken her şeye mani oldu. Ben devletin durum böyleyken tekrardan yasakları gündeme getireceğini düşünmüyorum. Çünkü kafe, bar ve restaurantların durumu vahim üstelik birkaç aya yabancı turist bekleyen kesimler var. Hayırlısı bakalım..
Artık yasaklar ekonomi açısından tehlikeli olmaya başladı bence de tekrar sıkı tedbirler gündeme gelmez. Bilinçli olabilsek belki daha az zararla bu dönemi atlatırdık ama bu saatten sonra zor tabi.
Kaostan çıkabilsek rayına oturacak her şey de saddce ekonomik değil psikolojik buhran yaşıyoruz aynı zamanda. Bakalım nasıl atlatacağız bu durumu.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İstanbul ve Eskişehir bu yönüyle öne çıkmakta reis. İmkanlar varken fırsatları değerlendirmeli.
Ohhh hayat sana güzel valla reis. 😄 Balmumu müzesine müze kartıyla mı girdin? Yoksa parayla falan girebiliyor muyuz?
Bilgi için sağol reis gitmeden önlemleri alırız artık. Hele şu serbest geçiş alanı bir açılsın ondan sonrası gezmeler. 🙂
Online gez eğer öyle bir şey varsa sana link atarım bu arada eses balmumu müzesine belli bir bölümde fotoğraf çekmek para ile yanılmıyorsam 10₺ bu para yardıma gidiyor (balmumu yapan emmiye değil Vakıf mı dernek mi nedir ) zaten tabelada ve görevli duruyor o eli indir diyor 😂
Tevfik kumardan donla dışarı çıkan kumarbaz gibi oluruz en fazla. 😆 Bilgilendirme için sağol. 🙂
Ne demek gülüm her zaman bu arada giriş değil ortalarda bir yer yasaklı bölge ve kuyruk abartmıyorum utanmasa Ankara ya kadar gidecek
Yasaklar kalksa bile bu virüs zamanında millet korkup gelmez diye umuyorum. 😄 Bir iki ay daha böyle gider gibi duruyor.
Benim de müzelere gideceğim tutmuştu. Pandemi hortladı. Zaten neye el atsam kuruyor. 😆
En İyi Kız Görüşleri