evet cok aklimi kurcaliyor resim cizerken hic istemedigim seyler ciziyom bazen ola bilirmi cinler seytanlarin tesirinden bunlari yapa bilirmiyim yani ola bilirmi ben cok inaniyorum ola bili. internette bu gibi olaylar hikayeler var eskilerden. bi kemancinin akkordunu seytan bozmus ve o kemanla cok esararengiz sarkilar calmis bi kemanci ve dahi olmus. arastirsaniz var. soru acik net yorumlayin bakalim. sizde var mı bu durumlar? en son cizdiyim bir resmi atiyom aslinda iki tane var bunun gibi bi baska soruda paylasicam. bu benim resmim👉👉👇👇👇👇👇Bu en sondaki resimde takip ettiyim baska bi sanatkara ait tabi. bu en sondaki resimle benimkisini ayri ayrilikta bolca yorumlayin.
Güncellemeler:
1 ay
Bekir abi senin yorumunu merak ediyom😂😂yine isgender kafayi bozdu diyiceksin😂😂o kadar korku filmi izlediki kafayi bozdu bu 😂😂
BekirD | Kültür & Sanat konusunda 445 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
bu işler kabiliyet işi kardeşim sende baya var güzel çiziyorsun ister cinli ister cinsi ister şeytanlı ister deccalı çiz lakin çizmeye devam et uyandır bilinç altındaki canavarı hayal et ve çiz belki bir gün olur birileri bulur resimlerini bir yerlerde kullanırlar sende meşhur bir ressam olursun nasip işi bu işler
0|1
0|0
_karanlık_ay_ | Kültür & Sanat konusunda 84 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayır sadece içinden gelen istekler düşünmene gerek yok ilham gibi bir şey
En İyi Erkek Görüşleri