Kilis'te 63 yıldır kapalı olan sinagog 2milyon TL'ye restore edildi Dünyada ve Avrupa'da İslamafobi ve camilere saldırı artarken Kilis'te ise Yahudilerin 63 yıl önce kentten ayrılmasının ardından ibadete kapanan ve atıl durumdaki sinagog 2milyon 136 bin 941 TL'lik bedelle restore edildi.
Asgari ucrete zam yapilirken gidim gidim yapilip hosgoru olcaz diye milyonlarin dagitilmasi kadar sacma birsey yok. E yapildi nocak kapisi kapali olcak. Onun yerine 600 tl civarindaki evde bakim parasini asgari ucrete cikarsinlar. Ben anlamiyorum devlet asgari ucret acikliyor sirketlere daha az vermeyin deyip sonrada emeklilere 1200 1500 engellilere 600 900 tl para veriyor.
Heryere vergilerimizle gererksiz cansiz faydasiz heykel dikmekten iyidir! En azindan kültür, tarih korunuyor, tabiki tarihi eserlerin restore edilmesi her uygar ve medeni toplumun görevidir.
0|0
0|0
Tweety1976 | Kültür & Sanat konusunda 59 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Avrupa bizlerin cami yapmasini destekliyor... Istedigim gibi islami yasiyoruz burda.. Yerinde bi karar bence..
0|0
0|0
fangoria | Kültür & Sanat konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Master
1 ay
ben doğru buluyorum aslına ugun şekilde yapıldığı müddetçe
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Millet ac ac bize ne sinagogtan falan, kim bilir kim istedi yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45En azindan kültür, tarih korunuyor, tabiki tarihi eserlerin restore edilmesi her uygar ve medeni toplumun görevidir.