Kültür ve Turizm Bakanlığı, tanıtım çalışmaları kapsamında 19 ünlü Türk şefini belirledi. Go Turkey web sitesinde Türk Ünlü Şefler başlığıyla açılan sayfada, ünlü şefler tanıtıldı.Bu isimlerden biri de Nusret Gökçe oldu. Nusret için "Uluslararası popüler et restoranı Nusr-Et’i kuran bir kasap, restoran sahibi ve şeftir. Et hazırlama ve baharatlama tekniği internette bir sansasyon yarattı" ifadeleri kullanıldı.19 kişilik listede Arda Türkmen, Refika Birgül, Aylin Yazıcıoğlu ve Somer Sivrioğlu da var.
Nusret Şef mi yoksa bir kasap mı? Şef dediğin insan farklı yemekler yapar farklı yemekleri kombinler yeni tatlar ortaya çıkartır mesela Somer şef Türk kültürü ile diğer kültürleri sentezleyerek yemekler yapıyor Arda ve Refika Türk mutfağına Bbence yeterince hakimler bu gibi insanların yanında mangal yapan enişte gibi kalıyor ete veya kahveye altın folyo koymak ya da tuzu bilekten sektirmek inavosyon ya da yeni tat olarak kabul etmek çok zor fakat reklam mı evet reklam tanıtım açısından gerekli
Ete şaplak ata ata meşhur oldu adam... Garip gerçekten acısanı haldeyiz.. Bundan daha kaliteli insanlar olduğuna çok eminim... Bu tür vasat insanlara öncelik tanımaları cidden ülkecek özürlü bir topluma sahip olduğumuzu gösteriyor. Eli yüzü düzün tertemiz efendi insanlara ne oldu? Bunun gibi madamcıkları ete tokat ata ata meşhur ettirdiler. Yazık cidden.
Doğru bir seçim. Sonuçta turizm bakanlığı yapmış. Ve nusret dünya da en çok tanınan Türkler arasın da ilk 5e girer. Sosyal medya da kendisini satmayı iyi beceriyor.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Mandarinia | Kültür & Sanat konusunda 4,6b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çöp tenekesine gözlük ve bıyık çizsek ülkeyi daha iyi tanıtırdı. Bakanlığı ayrı bu işi yürüteni ayrı, o nusret denilen gösteriş budalasını ayrı frinkleyeyim.
Myystic | Kültür & Sanat konusunda 384 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Türkiye'nin en ünlü insanlarından birisi bu adam, tanıtım için en doğru isimlerden birisi bence.
0|0
0|0
experienced16 | Kültür & Sanat konusunda 124 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
. Popüler kültürün insanları etkileyerek tatil rotasını değiştirttirip değiştirmediği akademik çalışma sonucu belirlenebilecek uzun vadeli çalışmaya ihtiyaç duyar.
Burada 2 satır ile 3-5 insanı cevabından ne bekliyorsunuz? .
Doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Kendisini pek sevmesem de şuana kadar da Türkiye'nin adını belkide en çok duyuran şef olabilir. Dünyanın her yerinden milyonlarca takipçisi var sonuçta.
Tabiki de dogru secim boyle soru mu olur, yaptigi iyiligi kotulugu bilemem ama adam ronaldo'dan dj khaled'a kadar topcusuyla popcusuyla birsuru musteri edinmis sonucta
adamın 30 milyon takipçisi var artık dünyada ünlü veya jetset tanımadığı kalmadı. Ondan başka kim bu Kadar tanıtabilir ki türkiyeyi. Her gece Müslüm baba dinletiyor herkese:)
0|0
0|0
Naz_006 | Kültür & Sanat konusunda 243 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Dogru veya yanlış seçim bu beni neden ilgilendirsin ki? Tuzu iyi serpmis seçmişler napalim şimdi bakanlığa karşı gelip silivriye mi gidelim
Nusret günümüz şartlarında evet doğru bir seçim çünkü artık sosyal medyanın gücü kenara itilecek gibi değil. Nusret sırf bu yüzden tanıtım açısından seçilmediyse, hiçbir şey bilmiyorum :D olay marketing yani.
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bu adam bir kere dünyaca tanınan biri. Bu yüzden seçtiler ki bol reklam olsun. Dünyanın dört bir yanında restoranı var, dünyaca ünlü insanlar onu tanıyor gidip ondan yemek yiyorlar..
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Şeflerin "tanıtım yüzü/sponsoru" gibi algılıyorum bu adamı ancak. Yoksa Nusret kim şef olmak kim? Diğer şeflerde olduğundan dikkat çekmek için doğru seçim diyorum.
@mutantnproud sonuç olarak güzel lezzetler ortaya çıkaran isimler ikiside. aşçı olmuş, kasap olmuş ya da başka bie meslek erbabı olmuş ne önemi var. etikete takılmamak gerekli bence
Credit almasınlar demiyorum zaten ama şef olmayan biri şeflerden oluşan bir gruba dahil ediliyorsa bir zahmet etikete takılalım. Elmaya armut demek gibi bir şey bu.
şakayıksever | Kültür & Sanat konusunda 77 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sonuçta en iyi şefi diye ilan edilmedi. Tanıtım içinse bu adam zaten showmen yerinde bir seçim.
Adamı dünya tanıyor hareketi olay oldu ünlüler bile o hareketin olduğu şeyleri giydi sev sevme adam bu konuda iyi işini de iyi yapıyor ki herkes o paraya gidip yiyor reklam için bu adam gibi olmak gerek
0|1
0|0
XoxBurak | Kültür & Sanat konusunda 594 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Dünyanın en çok tanınan insanlarından birisi şarkıcı gelmiş hangisi ünlü diyor yaa haha gayet normal ve doğru 😂👍🏻
0|0
0|0
nordun_gadasi | Kültür & Sanat konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Belli bir takipçisi ve ünü olan biri gadası. Bence doğru bir karar olmuş.
0|0
0|0
ByToRo | Kültür & Sanat konusunda 985 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Her zaman işi iyi yapan değil işi iyi satan temsil eder. İşi en iyi satan Nusret 🤷🏽♂️ İyi yapan kim bilemem
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Rihanna bile adamın resmi basılı tişört giydi o yüzden haklı buluyorum her ne kadar sevmesem de
tipe bak hareketlere bak vasfi yok becerisi yok milyonlara üniversite mezunu arkadaş işsiz bu vasifsizlar trilyoner oluyor bizim halkımız çok enteresan
Allahın canısı. Bu mu tanıtacak? Lan millet ekmek alacak para bulamıyor bu bir porsiyonu 500 TL ye satıyor bunun reklam ettiği bonfile mi kültürel yemeğimiz?
Türk ünlü şef diyorsunuz soruda hem Türk hem en ünlüsü hem de şef neden olmayacak?
0|0
0|0
Sesrarengiz | Kültür & Sanat konusunda 165 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Adam çağın gereklerine uygun zeka ve donanıma sahip. Boşuna eleştirilmesin.
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
halk pazarda kalan satimayan atık gıdalarla karnını doyuruyor.. peki bu şefler in yaptigi yemekler mi türkiyenin gerçek durumu.. içinizde kaç kişi hayatinda bonfile et yedi.. onlarin gündemiyle halkin gündemi çoook farkli.. bye
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş