Merhabalar, Çok güzel bir konuya değinerek, çok güzel bir soru sormuşsunuz. Ben kitap okumayı hiç sevmeyen birisiydim, ortaokulda, lisede bir başladım, alışkanlık oldu. Resimdeki Sherlock Holmes kitabının o tarzda olan (Mockup olarak) 4 ya da 5 kitabı daha vardı, hepsini satın almıştım ve çok hoşuma gitmişti. Bence kitap okumak insanları rahatlatan, bazen hayallere daldırarak mutlu eden, bazen harekete geçmesi için motive eden, okunan kitaba göre değişen bir terapi biçimi. Günümüzde buna pek değer veren yok, pek kitap okuyan da yok. Okuyormuş gibi yaparak entelektüel görünmek isteyen de çok ama aslında herkesin gercekten okuyup mutlu olabileceği, kendi ruhuna hitap eden bir tane de olsa kitap vardır. Güzel kitaplarınız ve okuma hevesiniz olması dileğimle.
İyi şanslar.
1|0
0|0
Need4Read | Kültür & Sanat konusunda 222 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kesinlikle sayılabilir. Benim ne zaman canım sıkkın olsa ve keyifsiz hissetsem ya kulağımda müzik eşliğinde yürüyüşe çıkarım ya da okuma listemden bir kitap alır onu okumaya başlarım. Okurken herşeyden uzaklaşıyorum, tamamen okuduğum kitaba odaklanıyor adeta orda yaşıyorum. Bu da beni karamsar ruh halinden kurtarıp, daha olumlu bir hava içine girmemi sağlıyor..
1|0
0|0
Affedilmeyen | Kültür & Sanat konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
yani alıyorsun elin bir kitap bir dünyaya dalıyorsun.. süprizler seni bekliyor var olan durumdan uzaklaşıyorsun güzel.. bir deneyim ve rahatlama uzaklaşma.. bence terapi sayılır..
Kesinlikle öyledir. Canım sıkıldığı zaman hep küçük prensin rastgele bir sayfasını açar okur ve rahatlarım. Sonra kafamda o deli soru, koyun çiçeği yedi mi yemedi mi?
En İyi Erkek Görüşü